نحوه درخواست طلاق

۱,۴۳۷ بازديد

زندگی مشترک با عقد نکاح آغاز می شود و با خواندن صیغه طلاق به پایان می رسد . زن و شوهر یا یکی از آن ها زمانی که دیگر نمی خواهد در کنار دیگری زندگی کند تصمیم به طلاق و جدایی می گیرد . دلایلی که موجب طلاق و جدایی می شود بسیار زیاد است و بسته نوع و روش زندگی و فرهنگ افراد مختلف جامعه این دلایل برای درخواست طلاق متفاوت است . در قانون مدنی ایران گفته شده است که مرد هر موقع بخواهد می تواند زنش را با رعایت تشریفات خاص طلاق بدهد .

در مورد اینکه زن حق درخواست طلاق به عنوان خواهان دارد یا نه در قانون مدنی ماده قانونی خاصی مثل حق طلاق مرد وجود ندارد . با وجود چنین ماده قانونی ای در مورد حق طلاق مرد ممکن است در ذهن افراد این سوال ایجاد شود که زن نمی تواند درخواست طلاق بدهد مگر اینکه حق طلاق را از شوهر گرفته باشد اما این چنین نیست و زن می تواند به عنوان خواهان درخواست طلاق را به یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم کند .

پس نتیجه این شد که زن هم به عنوان خواهان طلاق مانند مرد می تواند درخواست طلاق بدهد در این مقاله نحوه درخواست طلاق از جانب مرد ، نحوه درخواست طلاق از جانب زن و نحوه درخواست طلاق توافقی بیان شده است ، همچنین در مورد تفاوت نحوه درخواست طلاق از طرف زن و مرد صحبت شده است که زن یا مرد خواهان طلاق چطور می توانند آسان تر طلاق بگیرند .



نحوه درخواست طلاق از طرف مرد

ممکن است این سوال در ذهن مرد خواهان طلاق شکل بگیرد که چطور می توانم آسان تر طلاق بگیرم ؟ در جواب این سوال باید گفت نحوه درخواست طلاق از جانب مرد به این صورت است که مرد ابتدا در سامانه طلاق ثبت نام می کند در آن جا نوع طلاق را طلاق از طرف زوج انتخاب می کند ، وقت و تاریخ مشاوره قبل از طلاق را دریافت می کند .

زوجین در وقت تعیین شده با در دست داشتن مدارک شناسایی برای احراز هویت در جلسات مشاوره شرکت می کنند . زوجین پس از این که 5 نوبت در جلسات مشاوره شرکت کردند اگر مشاور عقیده داشته باشد که ادامه زندگی مشترک برای زوجین غیر ممکن است گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می کند .

مرد با در دست داشتن گواهی عدم انصراف از طلاق و مدارک شناسایی و اصل عقدنامه و کپی مصدق آن به یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می کند و در آن جا دادخواست طلاق از جانب مرد تنظیم و ثبت می شود . تا این جا نحوه درخواست طلاق از طرف مرد بیان شد اما به این نکته نیز باید توجه کرد که مرد برای طلاق دادن زن نیازی به داشتن دلیل ندارد و هر موقع بخواهد می تواند بدون داشتن دلیل خاصی و تنها با پرداخت تمام حق و حقوق مالی زن به او به راحتی طلاق بگیرد .

 رسیدگی به درخواست طلاق از طرف مرد رسیدگی سه مرحله ای است یعنی پرونده ابتدا به دادگاه بدوی و در صورت اعتراض به دادگاه تجدید نظر می رود و اگر باز هم طرفین به حکم صادره از دادگاه تجدید نظر اعتراض داشته باشند پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده می شود .

  در نحوه درخواست طلاق از جانب مرد روند رسیدگی با توجه به اعتراضات احتمالی طرفین ممکن است تا یک سال نیز به طول بی انجامد مگر اینکه تمامی حقوق مالی زن بدون حرف و حدیثی به او پرداخت شود یا تکلیف پرداخت آن روشن شود تا صیغه طلاق جاری و در دفتر ازدواج و طلاق به ثبت برسد .

 

حتما بخوانید: راه های طلاق از طرف مرد

 

 

نحوه درخواست طلاق از طرف زن

با توجه به آن چه در قانون به عنوان حق طلاق برای مرد در نظر گرفته شده ، ممکن است این سوال در ذهن زنی که می خواهد طلاق بگیرد بوجود بی آید که چطور می توانم آسان تر طلاق بگیرم ؟ در جواب این سوال با توجه به مقدماتی که در مقاله توضیح دادیم باید گفت که زن جدای از مرد حق دارد و می تواند برای جدایی و طلاق اقدام به دادن دادخواست طلاق کند .

 نحوه درخواست طلاق از طرف زوجه به این صورت است که ، زوجه یا زنی که درخواست طلاق و جدایی دارد در اولین قدم برای جدایی باید در سامانه طلاق ثبت نام کند . پس از این که زن در سامانه طلاق تاریخ و ساعت مشاوره را دریافت کرد زوجین در جلسات مشاوره قبل از طلاق شرکت می کنند ، اگر مشاور زوجین پس از اتمام جلسات مشاوره قبل از طلاق به این نتیجه رسید که که امکان ادامه زندگی مشترک برای آن ها وجود ندارد گواهی عدم انصراف از طلاق صادر می کند .

زن با با در دست داشتن گواهی عدم انصراف از طلاق به یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و در آن جا دادخواست طلاق از طرف زن را تنظیم و ثبت می کند . برای ثبت دادخواست طلاق باید علاوه بر گواهی عدم انصراف از طلاق ، مدارک شناسایی زن همراه با اصل و کپی برابر با اصل عقد نامه همراه زوجه خواهان طلاق باشد .

 نکته قابل توجه این است که اگر زن از طرف مرد وکالت در طلاق نداشته باشد برای جدایی و طلاق باید حتما دلیل محکمه پسند مانند عسر حرج یا شروط دوازدگانه طلاق که در سند نکاحیه هست را داشته باشد و آن را در خلال رسیدگی در دادگاه خانواده نزد قاضی دادگاه با شاهد و مدرک به اثبات برساند .

 رسیدگی به درخواست طلاق از طرف زن نیز مانند رسیدگی به درخواست طلاق طرف مرد سه مرحله ای است یعنی پرونده ابتدا به دادگاه بدوی و در صورت اعتراض به دادگاه تجدید نظر می رود و اگر باز هم طرفین به حکم صادره از دادگاه تجدید نظر اعتراض داشته باشند پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده می شود . اگر به حکم دادگاه بدوی از طرف مرد اعتراضی نشود و زن بتواند دلایل خود را به اثبات برساند دادگاه رای طلاق را صادر خواهد کرد .

 

بیشتر بخوانید: طلاق گرفتن زن بدون دلیل

 

نحوه درخواست طلاق توافقی

طلاق توافقی ، طلاقی هست که در آن هم زن و هم مرد هر دو خواهان طلاق و جدایی هستند و با توافق و تفاهم بر سر تمامی مسائل مثل پرداخت مهریه یا چگونگی پرداخت آن ، پرداخت نفقه یا چگونگی پرداخت آن ، حضانت ، اجرت المثل و جهیزیه تصمیم به جدایی و طلاق می گیرند . رویه در نحوه درخواست طلاق توافقی با دیگر انواع طلاق از نظر ثبت نام در سامانه تصمیم ، رفتن به جلسات مشاوره پیش از طلاق و ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک جور است و تفاوتی ندارد .

 تفاوت اصلی نحوه در خواست طلاق توافقی با نحوه درخواست طلاق از جانب زن یا مرد در این است که رسیدگی به طلاق توافقی تک مرحله ای است یعنی زوجین دیگر به حکم دادگاه بدوی اعتراض نمی کنند که کار رسیدگی به پرونده طلاق به دادگاه تجدید نظر یا دیوان عالی کشور برسد همچنین گواهی عدم امکان سازش بر اساس احترام به توافقات طرفین طلاق در تمام امور مالی و غیر مالی طلاق صادر می شود .

 تفاوت درخواست طلاق از طرف زن و یا مرد و یا طلاق توافقی

گفتیم که زن و مرد هر دو این حق را دارند که درخواست جدایی و طلاق را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه خانواده تقدیم کنند . تفاوتی که نحوه درخواست طلاق از جانب زن و از جانب مرد دارد این است که زن برای جدایی در ضمن درخواست طلاق حتما باید دلیلی که بابت آن به جدایی اقدام کرده را بنویسد و آن را در دادگاه نزد قاض به اثبات برساند اما مرد هر موقع بخواهد و صرفا با پرداخت تمام حقوق مالی زن به او می تواند درخواست طلاق کند و نیازی به داشتن دلیل و اثبات آن ندارد .

اعتراض مرد در صورتی که زن درخواست طلاق بدهد در طول روند رسیدگی به درخواست طلاق از طرف زن موثر است چون حق طلاق اساسا با مرد است مگر اینکه زن دلیل محکمه پسندی برای طلاق داشته باشد و آن را ثابت کند . اما اعتراض زن در روند رسیدگی دادگاه به درخواست طلاق ار طرف مرد به جز اعتراض در مسائل مالی تاثیری نخواهد داشت .

 اگر مرد دلیلی مثل عدم تمکین یا سوء رفتار یا هر آنچه از نظر دادگاه دلیل برای جدایی مرد تلقی می شود را برای طلاق دادن زن داشته باشد دیگر به جز پرداخت مهریه تکلیفی به پرداخت اجرت المثل و نحله نخواهد داشت زیرا اجرت المثل و نحله زمانی به زن تعلق می گیرد که طلاق به درخواست مرد و بدون دلیل باشد .

 

در ادامه بخوانید: نحوه درخواست طلاق توافقی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه درخواست طلاق ؛ مدارک و مراحل آن به کانال تلگرام حقوق خانواده مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه درخواست طلاق ؛ مدارک و مراحل آن پاسخ دهند .

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ آیا نحوه درخواست طلاق در انواع مختلف طلاق متفاوت است ؟

✔️ در مورد نحوه درخواست طلاق در انواع مختلف طلاق می توان گفت تشریفات خاص طلاق مثل ثبت نام در سامانه طلاق ، مشاوره قبل از طلاق ، تنظیم و ثبت دادخواست در همه انواع  آن یک جور است اما یک سری تفاوت جزئی دارد که در مقاله به طور کامل توضیح داده شده است .

2- ✔️ نحوه درخواست طلاق از طرف زن و نحوه درخواست طلاق از طرف مرد چه تفاوتی باهم دارند ؟

✔️ نحوه درخواست طلاق از طرف زن با نحوه در خواست طلاق از طرف مرد از نظر تشریفات خاص طلاق تفاوتی ندارند بزرگترین تفاوت این دو نوع از طلاق این است که زن برای طلاق نیاز به اثبات دلیل دارد که در مقاله کامل توضیح داده شده است .

3- ✔️ نحوه در خواست طلاق توافقی با دیگر انواع طلاق متفاوت است ؟

✔️ خیر از نظر تشریفات خاص طلاق با دیگر انواع طلاق متفاوت نیست که در مقاله به طور کامل و جزئی توضیح داده شده است .

منبع : نحوه درخواست طلاق

ثبت نام در کارگزاری مفید

۱,۴۳۳ بازديد

تمامی افرادی که قصد شروع فعالیت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه متشکل از بازار بورس و فرابورس و کسب سود از این طریق را دارند قبل از هرچیزی لازم است تا اقدامات لازم جهت فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای مجاز بودن به فعالیت در این بازار را انجام دهند.

اولین کاری که این افراد باید انجام دهند انتخاب یک کارگزاری مناسب و معتبر و ایجاد حساب کاربری در آن به جهت عمل کردن به عنوان یک واسطه در بین این افراد و بازار سرمایه می باشد. این کارگزاری ها خدماتی همچون ثبت سفارش های خرید و فروش ، ارائه اطلاعات بازار ، امکان انجام معاملات بر روی سهام های مختلف و سایر موارد از این دست را به کاربران خود ارائه می دهند.

یکی از کارگزاری های بسیار معتبر در بین فعالین بازار سرمایه کارگزاری مفید بوده که به دلیل اعتبار و محبوبیت بالایی که در بین کاربران این بازار دارد بسیاری از افراد تازه وارد به بازار سرمایه اقدام به افتتحاح حساب در این کارگزاری جهت انجام امور سرمایه گذاری خود می کنند .

 با توجه به علاقه مندی افراد به این ایکسچنج و تمایل به ایجاد حساب کاربری در آن در ادامه به ارائه مطالبی در رابطه با نحوه ثبت نام در کارگزاری مفید پرداخته شده است.



نحوه ثبت نام در کارگزاری مفید

همانطور که قبلا نیز گفته شد برای ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در کارگزاری مفید تنها کافیست تا به صفحه اصلی سایت آن با نشانی emofid.com مراجعه کرده و مراحل زیر را به دقت طی کنید . این مراحل عبارتند از :

 مراجعه به صفحه اصلی سایت کارگزاری مفید با نشانی emofid.com و انتخاب گزینه افتتاح حساب که بر روی این صفحه قرار دارد . مانند تصویر زیر :

 

 

در صفحه باز شده شماره تلفن همراه خود به علاوه کد امنیتی ارائه شده توسط سامانه را در کادر های مربوطه وارد کنید . مطابق با تصویر :

 

 

در این مرحله از سوی کارگزاری یک کد امنیتی یا کد تایید برای شماره تلفن ثبت شده شما ارسال می گردد که باید در کادر مشخص شده وارد کنید . مانند تصویر :

 

 

در مرحله پایانی باید اطلاعات اولیه خواسته شده که شامل نام و نام خانوادگی ، رمز عبور انتخابی شما و ایمیل می باشد را به دقت وارد کنید و سپس گزینه مرحله بعد را انتخاب کنید . مانند تصویر :

 

رمز عبور انتخابی باید شامل 8 کاراکتر که از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی به علاوه اعداد است انتخاب شود ..

 

 

در مرحله بعد باید اطلاعات هویتی شامل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد خود را در کادر های مربوطه بنویسید . مطابق با تصویر :

 

 

برای ورود به صفحه اصلی کارگزاری مفید جهت ثبت نام کلیک کنید.

 

لازم به ذکر است که کارگزاری مفید جهت راحتی و آسایش هرچه بیشتر کاربران خود اقدام به طراحی و ارائه نرم افزار ویژه این کارگزاری به نام ایزی تریدر کرده است که در این حالت افراد برای ورود به حساب کاربری خود و استفاده از خدمات این کارگزاری می توانند به دانلود برنامه ایزی تریدر مفید و نصب آن بر روی تلفن همراه خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: ورود به سایت ایزی تریدر مفید

 

مراحل تکمیلی ثبت نام در کارگزاری مفید

کاربران با طی کردن مراحلی که در بالا ذکر شد تنها ثبت نام اولیه در کارگزاری مفید را انجام داده و برای نهایی کردن آن لازم است تا اطلاعات تکمیلی خواسته شده را نیز ارائه دهند . این اطلاعات را باید از طریق زیر بهارائه داد :

 در حالت اول چنانچه فرایند ثبت نام و احراز هویت در سامانه سجام انجام داده اید تنها کافیست تا اطلاعات وارد شده در آن را ارائه دهید و دیگر نیازی به دوباره وارد کردن آن ها نیست . در این حالت با انتخاب گزینه " دریافت اطلاعات از سجام " که سامانه ثبت نام کارگزاری مفید به شما پیشنهاد می دهد بدون نیاز به ورود دوباره اطلاعات خود کارگزاری آن ها را از حساب کاربری شما در سایت سجام برداشته و برای تکمیل فرایند ثبت نام استفاده می کند.

 در حالتی که ثبت نام سامانه سجام انجام شده اما احراز هویت صورت نگرفته لازم است تا به صورت اینترنتی و یا با مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان فرایند احراز هویت خود را عملی کنید . پس از انجام موفقیت آمیز احراز هویت سجام لازم است تا مجددا به سایت کارگزاری مفید مراجعه کرده و با انتخاب گزینه " دریافت اطلاعات از سجام " اطلاعات تکمیلی خود را ارئه داده و بدین صورت فرایند ثبت نام در کارگزاری مفید را نهایی کنید.

پس از ایجاد حساب کاربری در سایت سجام و همچنین ثبت نام موفیقت آمیز در سایت کارگزاری آگاه یک کد بورسی برای شما ارسال می گردد که با استفاده از آن می توانید به انجام معاملات در بازار سرمایه بپردازید. لازم به ذکر است که کد بورسی برای هر شخص منحصر به فرد بوده و تنها یکبار برای او صادر می گردد لذا در نگهداری آن بسیار کوشا باشید .

 

پس از ایجاد حساب کاربری تا 3 روز امکان انجام معاملات با استفاده از آن وجود نداشته و پس از گذشت این مدت زمان فرد مجاز به انجام معامله می شود .

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام در کارگزاری مفید در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید ، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام در کارگزاری مفید​ پاسخ دهند .

در ادامه بخوانید: ثبت نام در کارگزاری آگاه

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ نحوه ثبت نام در کارگزاری مفید به چه صورت است ؟

✔️ برای این کار باید به صفحه اصلی کارگزاری مفید مراجعه و گزینه افتتاح حساب انتخا ب شود که تمامی مراحل آن به طور کامل در متن مقاله توضیح داده شده است

2- ✔️ در صورت انجام احراز هویت سجام نحوه دریافت اطلاعات ثبت نام کارگزاری مفید به چه صورت است ؟

✔️ در این حالت متقاضیان تنها کافیست تا گزینه دریافت اطلاعات از سجام را انتخاب کنند که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ در صورت انجام ندادن احراز هویت سجام نحوه دریافت اطلاعات ثبت نام مفید به چه صورت است ؟

✔️ در این حالت لازم است تا متقاضی به یکی از روش های مراجعه حضوری و یا به صورت آنلاین فرایند احراز هویت را انجام داده و سپس اقدام به دریافت اطلاعات تکمیلی کند که در متن مقاله توضیح داده شده است

منبع : ثبت نام در کارگزاری مفید

نوبت دهی اینترنتی سایت عدل ایران www.adliran.ir

۱,۶۶۲ بازديد

 تمامی مراجعین قوه قضاییه جهت دریافت خدمات مورد نظر خود شامل اطلاع از زمان برگزاری جلسات مربوط به پرونده، اطلاع از رای نهایی دادگاه، اطلاع از روند پرونده و سایر موارد از این دست نیازمند ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سامانه ویژه قوه قضاییه به نام سامانه عدل ایران که به جهت ارائه خدمات این قوه به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به حضور افراد در شعبات قضایی تهیه و در اختیار عموم قرار داده شده است دارند.
پس از طراحی و ارائه سامانه عدل ایران توسط قوه قضاییه تمامی افرادی که قصد مراجعه به این قوه و استفاده از خدمات آن را دارند ملزم هستند تا به سایت نوبت دهی  سامانه عدل ایران به نشانی www.adliran.ir​ مراجعه و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز و مشخص کردن یک تاریخ و ساعت معین جهت مراجعه و دریافت خدمات مورد نظر خود در شعبات قضایی کنند.  

به جهت نیاز متعدد افراد برای مراجعه به دفاتر و شعبات قضایی مختلف مراجعه به سایت نوبت دهی عدل ایران جهت دریافت نوبت برای آن ها امری اجتناب ناپذیر می باشد، لذا در ادامه مقاله به ارائه مطالبی در رابطه با نحوه مراجعه و دریافت نوبت از سایت نوبت دهی عدل ایران پرداخته شده است.



نحوه ورود به سامانه نوبت دهی عدل ایران

کاربران پس از ایجاد حساب کاربری و نصب سایت عدل ایران برای دریافت نوبت مراجعه حضوری به دفاتر قضایی نیاز دارند تا به سایت اصلی نوبت دهی عدل ایران مراجعه کنند که برای ورود به این سایت باید مزاحل زیر را طی کنند :

مراجعه به صفحه اصلی سایت عدل ایران به نشانی adliran.ir و انتخاب گزینه سامانه نوبت دهی قضایی از منو اطلاع رسانی که با کادر قرمز رنگ مشخص شده است. مانند تصویر زیر:

 

 

در مرحله بعد نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و بر روی گزینه مرحله بعدی کلیک شود. مطابق تصویر:

 

 

در این مرحله یک کد امنیتی از سوی سامانه ثنا به شماره تلفن ثبت شده شما در هنگام ثبت نام ارسال می گردد که باید آن را در کادر مربوطه وارد کرده و بدین صورت وارد صفحه اصلی نوبت دهی سایت عدل ایران خواهید شد. مانند تصویر:

 

 

برای ورود به صفحه اصلی نوبت دهی عدل ایران کلیک کنید .

 

بیشتر بخوانید: معرفی کامل sana.adliran.ir

 

 

نحوه دریافت نوبت از سایت عدل ایران

پس از ورود به صفحه اصلی سایت نوبت دهی عدل ایران برای دریافت نوبت مراجعه حضوری در تاریخ و ساعت مد نظر خود لازم است تا مراحل زیر را به ترتیب طی کنید :

در صفحه باز شده از بین گزینه های موجود منو " ثبت نوبت " را که با کادر قرمز رنگ مشخص شده انتخاب کنید. مانند تصویر :

 

 

در این صفحه پنج مرحله برای شما نمایش داده می شود که برای دریافت نوبت لازم است تا تمامی آن ها را طی کنید. در مرحله اول علت مراجعه حضوری شما به شعبه های قضایی پرسیده شده است که لازم است تا از بین گزینه های موجود علت مراجعه خود را پیدا و انتخاب کنید . مانند تصویر :

 

 

دقت شود که حتما دلیل مرتبط با موضوع مراجعه خود را باید انتخاب کنید چرا که گزینه های پیشنهادی بعدی مرتبط با موضوع انتخابی شما می باشد.

 

در مرحله بعد با توجه به موضوع انتخابی شما مدارک مورد نیازی که در هنگام مراجعه حضوری باید به همراه داشته باشید ذکر شده است. پس از مشاهده لیست مدارک مورد نیاز بر روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید مانند تصویر :

 

 

در این مرحله با توجه به علت مراجعه اطلاعات تکمیلی مورد نیاز نمایش داده می شود که باید به دقت وارد شود. مطابق تصویر زیر:

 

پس از ثبت اطلاعات سامانه اقدام به صحت سنجی اطلاعات وارد شده کرده و در صورت معتبر بودن آن ها وارد مرحله یعد خواهید شد .

 در این مرحله باید مکان مراجعه مشخص شود. در این حالت چنانچه موضوع مراجعه مشخص باشد و شعبه خاصی برای رسیدگی به آن وجود داشته باشد شعبه مورد نظر در حالت غیر قابل تغییر پیشنهاد داده می شود ، اما چنانچه شعبه مشخصی برای آن تعریف نشده باشد لیست مراکز موجود به نمایش گذاشته می شود که امکان انتخاب هر کدام از آن ها برای مراجعه کننده وجود خواهد داشت.

همچنین در این مرحله امکان انتخاب سمت و یا مامور رسیدگی به پرونده نیز وجود دارد و به این صورت است که در صورت وجود افراد مختلفی برای رسیدگی به این موضوع وجود داشته باشند متقاضی می تواند بر اساس سلیقه خود یک نفر را به عنوان قاضی پرونده انتخاب کند. مطابق با تصویر :

 

 

در مرحله ششم کاربر باید تاریخ و زمان مراجعه خود را انتخاب کند که به این منظور باید ماه مورد نظر خود برای مراجعه را انتخاب و در تقویم باز شده روز مراجعه را تعیین کند همچنین لازم است تا مدت زمان مورد نیاز خود را نیز تعیین کند. مانند تصویر :

 

 

در مرحله پایانی تمامی اطلاعات وارد شده برای شما به نمایش گذاشته می شود که در صورت صحیح بودن آن ها باید گزینه چاپ را انتخاب کنید و بدین صورت نوبت شما در روز و ساعت مشخص شده ثبت خواهد گردید. مطابق با تصویر :

 

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نوبت دهی عدل ایران در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون در مورد نوبت دهی عدل ایران ​پاسخ دهند .

در ادامه بخوانید: نوبت دهی مراکز قضایی

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ نحوه ورود به سایت نوبت دهی عدل ایران به چه صورت است ؟

✔️ برای این کار باید آدرس اصلی سایت عدل ایران را وارد کرده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

2- ✔️ نحوه دریافت نوبت در سایت نوبت دهی عدل ایران به چه صورت است ؟

✔️ برای این منظور پس از ورود به حساب کاربری خود باید گزینه ثبت نوبت را انتخاب و با گذراندن مراحل مربوطه این فرایند را تکمیل کنید که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ در سایت نوبت دهی عدل ایران چه مواردی تعیین می گردد ؟

✔️ در سایت مواردی همچون تاریخ و ساعت و سایر موارد از این دست مشخص خواهد شد که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

منبع : نوبت دهی اینترنتی سایت عدل ایران www.adliran.ir

مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی

۱,۴۲۱ بازديد

کارت بازرگانی به عنوان مجوزی ضروری برای حضور در عرصه تجارت جهانی و انجام فعالیت های مهم اقتصادی مانند صادرات و واردات از اهمیت ویژه ای در میان فعالان اقتصادی برخوردار است. امروزه با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش تمایل افراد بسیاری به فعالیت در حوزه تجارت خارجی به ویژه صادرات و واردات آگاهی از چند و چون و قوانین دریافت کارت بازرگانی اعم از شرایط و مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی بسیار ضروری و مهم است.

اگر چه با توجه به ظرافت های قانونی و اداری فراوان در روند زمانبر دریافت کارت بازرگانی، مشورت با وکیل متخصص امور بازرگانی و ثبتی می تواند بسیار کارگشا باشد اما آشنایی با مسائلی از قبیل مدارک دریافت کارت بازرگانی در تسریع روند این موضوع تاثیر بسزایی دارد.

مدارک مورد نیاز اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی تفاوت های ظریف اما مهمی دارد. بنابراین بیان دقیق و مجزای مدارک لازم برای صدور کارت بازرگانی هر یک از اشخاص حقیقی و حقوقی می تواند روند دریافت کارت بازرگانی را تسریع نموده و سهولت بخشد. در ادامه به ارائه مطالبی در رابطه با مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی و اطلاعات مورد نیاز برای این کار پرداخته شده است.

 



مدارک لازم برای عضویت و صدور کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

همانطور که قبلا ذکر شد برای دریافت کارت بازرگانی نیاز به نیاز به مدارک و اطلاعاتی می باشد که افراد در هنگام اقدام برای این کار باید به همراه خود داشته باشند. این مدارک عبارتند از :

 به همراه داشتن اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که دریافت اظهارنامه در آدرس irsherkat.ssaa.ir توسط اداره ثبت شرکت ها گواهی شده باشد.

 ارائه اصل گواهی عدم سوء پیشینه که تاریخ صدور آن کمتر از 6 ماه باشد.

 تهیه کردن و ارائه فرم دال ( تکمیلی از وب سایت به همراه مهر و امضاء متقاضی و گواهی امضاء در دفتر اسناد رسمی) توسط متقاضی .

 ارسال سیستمی گواهی موضوع ماده 186 ق.م.م مربوط به آخرین سال عملکرد از طرف سازمان امور مالیاتی مربوطه مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی در سال جاری.

 ارائه نسخه اصل کارت ملی .

در صورت هرگونه تغییر در اطلاعات هویتی، اسکن و بارگذاری تصویر تمامی صفحات شناسنامه الزامی است.

 انجام اسکن و بارگذاری عکس که شامل ویژگی هایی مانند تمام رخ ، ساده ، رنگی و با پشت زمینه سفید باشد .

 داشتن نسخه اصل مدرک تحصیلی معتبر حداقل دیپلم.

 ارائه اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان

 متقاضیان 50 ساله تمام از ارائه پایان خدمت معاف می باشند .

 حداقل سن مجاز برای افراد متقاضی 23 سال تمام می باشد.

 به همراه داشتن اصل گواهی بانک (فرم الف) مبنی بر تایید اعتبار حساب جاری فرد متقاضی و نداشتن سابقه چک برگشتی به همراه ارائه اصل دسته چک.

 ارائه یکی از مدارک ذیل:

اصل سند مالکیتی که به نام متقاضی باشد، به آدرس محل کار ( آدرس اظهارنامه ).

 ارسال اصل اجاره نامه محضری معتبر که به نام متقاضی ثبت شده است به آدرس محل کار ( آدرس اظهارنامه).

 ارائه اصل اجاره نامه بنگاه املاک دارای کد رهگیری ثبت شده به نام شخص متقاضی به آدرس محل کار ( آدرس اظهارنامه ).

ملک بایستی موقعیت و یا کاربری اداری داشته باشد. اسکن مدارک مالکیت به همراه فرم تکمیل شده تعهد احراز مکان که در سایت اتاق موجود است.

در صورت تولیدی بودن مدرک تولیدی معتبر از یکی از وزارتخانه های تولیدی برای واحدهای تولیدی .

صنوف تولیدی دارای پروانه کسب مشمول این بند نمی گردند.

ارائه کد اقتصادی و یا تاییدیه پیش ثبت نام در سایت Tax.gov.ir

در بیان دقیق و کامل مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی؛ علاوه بر موارد فوق که مدارک لازم برای عضویت اتاق بازرگانی و دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی به شمار می رود توجه به چند نکته نیز حائز اهمیت فوق العاده است: 
 تمامی مدارک تحصیلی اخذ شده از خارج از کشور پس از ارزشیابی توسط اداره دانش آموختگان وزارت علوم پذیرفته خواهد شد .
 دارندگان پروانه بهره برداری صنعتی، کشاورزی، معدنی، خدمات فنی مهندسی و خدمات فناوری اطلاعات و
ارتباطات ( ICT ) از مراجع ذیربط از ارائه مدرک تحصیلی معافند به شرط اینکه دو سال از تاریخ صدور پروانه گذشته باشد.

 افرادی که مدرک تحصیلی ندارند در صورت برخورداری از معیارهای سنجش فعالیت در زمینه تجارت می توانند برای تحویل مدارک مربوطه ، تکمیل پرونده و شرکت در کمیسیون به مدیر واحد عضویت مراجعه کنند.
 افرادی که فاقد مدرک تحصیلی 3 سال سابقه عضویت در اتاق را دارند می توانند با درخواست کتبی به مدیریت واحد عضویت مراجعه نمایند .
 کارکنان تمام وقت دستگاه های دولتی امکان دریافت کارت بازرگانی ندارند .
 در هنگام برابر اصل نمودن و تحویل اصل مدارک اسکن شده حضور شخص متقاضی الزامی می باشد.
الزامی بودن مراجعه متقاضی به واحد آموزش اتاق بازرگانی و حضور او در کلاس های آموزشی متناسب با مدرک تحصیلی .
 از آنجا که انجام واردات تنها و فقط در راستای رشته انتخابی متقاضی امکان پذیر می باشد لذا وی بایستی در هنگام تکمیل اطلاعات ثبت نامی به انتخاب رشته فعالیت نهایت دقت را مبذول نماید . البته لازم به ذکر است که این محدودیت در مورد صادرات وجود ندارد.
 واریز فیش و پرداخت تمام هزینه های لازم غیرحضوری بوده و با مراجعه به سامانه کارت بازرگانی هوشمند به نشانی cscs.chambertrust.ir امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد شرکت مدنی

 

 

 

مدارک لازم برای عضویت و صدور کارت بازرگانی اشخاص حقوقی

 

 از آنجا که مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی در اشخاص حقیقی و حقوقی حائز تفاوت های مهمی است برای سهولت در آگاهی و تهیه مدارک در ادامه به بیان مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقوقی می پردازیم. 

 اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که ازطرف اداره ثبت شرکتها گواهی شده باشد .

 

برای دریافت اظهارنامه به در آدرس irsherkat.ssaa.ir مراجعه شود.

 

شرکت های با مسئولیت محدود الزاما باید تقاضانامه ثبت شرکت های داخلی و شرکت نامه رسمی ممهور به مُهر اداره ثبت شرکت ها ارائه دهند. همچنین شرکت های سهامی خاص و عام ملزم به ارائه اظهارنامه ثبت شرکت های سهامی خاص یا عام ممهور به مهر اداره ثبت شرکت ها هستند.

 اصل گواهی عدم سوء پیشینه مدیر عامل که از تاریخ صدور آن کمتر از 6 ماه گذشته باشد.

 ارائه فرم دال توسط متقاضی. ( تکمیلی از وب سایت به همراه مهر و امضاء مدیر عامل، مُهرشرکت و گواهی امضاء در دفتر اسناد رسمی)

 ارسال سیستمی گواهی موضوع ماده 186 ق.م.م مربوط به آخرین سال عملکرد مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی در سال جاری از طرف سازمان امور مالیاتی مربوطه.

آگهی روزنامه رسمی حاوی اطلاعات تاسیس و کلیه تغییرات شرکت تا این تاریخ.

 

موضوع فعالیت شرکت های تضامنی و یا با مسئولیت محدود الزاما باید در راستای صادرات و واردات باشد.

ارائه اصل کارت ملی مدیر عامل شرکت مورد نظر.

 

در صورت هرگونه تغییر در اطلاعات هویتی، اسکن و بارگذاری تصویر تمامی صفحات شناسنامه الزامی است.

 

اسکن و بارگذاری عکس مناسب برای این منظور. ( تمام رخ ، ساده ، رنگی و با پشت زمینه سفید )

به همراه داشتن اصل مدرک تحصیلی معتبر حداقل دیپلم.

 اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان.

 

متقاضیان 50 ساله تمام از ارائه پایان خدمت معاف می باشند.

سن متقاضی باید حداقل 23 سال تمام باشدو کمتر از آن مورد پذیرش نمی باشد.

اصل گواهی بانک (فرم الف) مبنی بر تایید حساب جاری به نام شرکت و همچنین نداشتن هرگونه چک برگشتی به همراه اصل دسته چک.

علاوه بر موارد فوق ارائه یکی از مدارک مالکیت ذیل الزامی است:

الف: ارائه اصل سند مالکیت به نام شرکت، به آدرس دفتر مرکزی.

ب: اصل اجاره نامه محضری معتبر به نام شرکت، برای محل کار و به آدرس دفتر مرکزی.

ج: اصل اجاره نامه بنگاه املاک حاوی کد رهگیری به نام شرکت، برای محل کار و به آدرس دفتر مرکزی

ملک بایستی موقعیت و یا کاربری اداری داشته باشد.

ارائه اسکن مدارک مالکیت به همراه فرم تکمیل شده تعهد احراز مکان که در سایت اتاق موجود است.

در صورت تولیدی بودن فعالیت شرکت مدرک تولیدی معتبر از یکی از وزارتخانه های تولیدی برای واحدهای تولیدی. 

 

صنوف تولیدی دارای پروانه کسب از اجرای این بند معافند.

 

ارائه کد اقتصادی و یا تاییدیه پیش ثبت نام در سایت Tax.gov.ir .

 

در بیان دقیق و کامل مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی؛ علاوه بر موارد فوق که مدارک لازم برای عضویت اتاق بازرگانی و دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقوقی به شمار می رود توجه به چند نکته نیز حائز اهمیت فوق العاده است: 

اتباع بیگانه متقاضی کارت بازرگانی از ارائه کارت ملی یا کارت پایان خدمت و گواهی عدم سوء پیشینه معافند اما در هنگام تحویل دیگر ضمن تحویل اصل مدارک باید تاییدیه صلاحیت مدیران خارجی را از سفارتخانه مطبوع خود دریافت نموده و به همراه اصل پروانه اقامت و کار ارائه دهند.

 مدارک تحصیلی اخذ شده از خارج از کشور پس از ارزشیابی توسط اداره دانش آموختگان وزارت علوم پذیرفته می شود.

دارندگان پروانه بهره برداری صنعتی، کشاورزی، معدنی، خدمات فنی مهندسی و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات ( ICT ) از مراجع ذیربط از ارائه مدرک تحصیلی معافند به شرط اینکه دو سال از تاریخ صدور پروانه گذشته باشد.

 افرادی که مدرک تحصیلی ندارند در صورت برخورداری از معیار های سنجش فعالیت در زمینه تجارت می توانند برای تحویل مدارک مربوطه، تکمیل پرونده و شرکت در کمیسیون به مدیر واحد عضویت مراجعه کنند.

 افراد فاقد مدرک تحصیلی که 3 سال سابقه عضویت در اتاق بازرگانی را دارند می توانند با درخواست کتبی به مدیریت واحد عضویت مراجعه نمایند .

 کارکنان تمام وقت دستگاه های دولتی امکان دریافت کارت بازرگانی ندارند .

 در هنگام برابر اصل نمودن و تحویل اصل مدارک اسکن شده حضور شخص مدیر عامل الزامی است.

 

برابر اصل نمودن کلیه مدارک در محل اتاق انجام می شود.

 

حضور شخص مدیر عامل در کلاس های آموزشی متناسب با مدرک تحصیلی الزامی می باشد.

 

برای ثبت نام در کلاس ها بایستی به نشانی اینترنتی edu.tccim.ir مراجعه نمایید.

از آنجا که انجام واردات تنها و فقط در راستای رشته انتخابی متقاضی امکان پذیر است لذا مدیر عامل محترم بایستی در هنگام تکمیل اطلاعات ثبت نامی به انتخاب رشته فعالیت نهایت دقت را مبذول نماید. البته این محدودیت در صادرات وجود ندارد.

 واریز فیش و پرداخت تمام هزینه های لازم، غیرحضوری بوده و با مراجعه به سامانه کارت بازرگانی هوشمند به نشانی cscs.chambertrust.ir امکان پذیر است.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی در​ کانال تلگرام ثبت و تغییرات شرکت ها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی​​ پاسخ دهند.

در ادامه بخوانید: مراحل دریافت کارت بازرگانی

سوالات متداول

 

1- ✔️ برای عضویت و صدور کارت بازرگانی اشخاص حقیقی چه مداری مورد نیاز است ؟

✔️ برای دریافت کارت بازرگانی نیاز به نیاز به مدارک و اطلاعاتی می باشد که افراد در هنگام اقدام برای این کار باید به همراه خود داشته باشند و در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده اند

2- ✔️ مدارک لازم برای عضویت و صدور کارت بازرگانی اشخاص حقوقی چه چیز هایی می باشند ؟  

✔️ این مدارک متفاوت از مدارک مورد نیاز دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی می باشند که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ علت اهمیت کارت بازرگانی چه چیزی می باشد ؟

✔️ این کارت به عنوان مجوزی ضروری برای حضور در تجارت جهانی و انجام فعالیت های مهم اقتصادی از اهمیت ویژه ای در میان فعالان اقتصادی برخوردار است که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

منبع : مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی

ذینفعان

۱,۴۲۴ بازديد

سازمان بورس اوراق بهادار در راستای راحتی هرچه بیشتر فعالین بازار سرمایه ، سرعت بخشیدن به روند انجام معاملات و بالا بردن میزان امنیت معاملات اقدام به راه اندازی سامانه ای تحت عنوان سامانه سمات کرده است که در واقع به عنوان یک واسطه در بین فعالین بازار سرمایه عمل کرده و بین آن ها ارتباط برقرار می کند .

از جمله خدمات ارائه شده توسط این سایت راه اندازی سامانه ای به نام درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه یا به اختصار سامانه DDN با آدرس اینترنتی ddn.csdiran.ir به منظور خدمات دهی هرچه بهتر به تمامی ذینفعان این بازار شامل سهامداران ، ناشران و نهاد های نظارتی موجود می باشد . اما شاید این سوال پیش بیاید که درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه چه خدماتی را ارائه داده و چگونه باید وارد این درگاه شد ؟ در ادامه به ارائه پاسخ این سوالات پرداخته شده است .



درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه

درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه که به اختصار درگاه DDN نامیده می شود از سوی سازمان بورس در سامانه سمات به منظور خدمات دهی به تمامی ذینفعان بازار سرمایه متشکل از بازار بورس و فرابورس شامل سهامداران ، ناشران و نهاد های نظارتی قرار داده شده است .

با وجود این درگاه در سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی یا به اختصار سامانه سمات تمامی نیاز های این دسته از فعالین بازار سرمایه به راحتی در کمترین زمان و بدون نیاز به مراجعه حضوری آن ها برطرف می گردد . همچنین وجود این درگاه کمک شایانی در حفظ شفافیت و اطلاع رسانی دقیق و صحیح به این ذینفعان کرده است .

لازم به ذکر است که در جهت راحتی هر چه بیشتر افراد در دسترسی و استفاده از این درگاه سازمان بورس امکانی را فراهم کرده است تا دسترسی به این درگاه هم از طریق سایت سمات ، هم از طریق نسخه تحت وب آن و هم از طریق اپلیکیشن ویژه سیستم عامل های اندروید و ios ممکن باشد .

بیشتر بخوانید: نحوه احراز هویت سجام

 

 

 

 

 

خدمات ارائه شده توسط درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه

این خدمات در سه بخش برای سه دسته اصلی ذینفعان این بازار شامل سهامداران ، ناشران و نهاد های نظارتی تقسیم می شود که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها به صورت جداگانه پرداخته شده است .

 درگاه الکترونیکی سهامداران ( دارا ) :

این درگاه ویژه خدمات دهی و اطلاع رسانی به تمامی سهامداران حقیقی و حقوقی بازار سرمایه طراحی شده است و هدف آن شفافیت سازی و اطلاع رسانی هرچه بهتر به این دسته از فعالین بازار می باشد .

تمامی سهامداران حقیقی و حقوقی با استفاده از این درگاه می توانند به اطلاعاتی از قبیل وضعیت سبد دارایی ( تعداد سهام موجود در آن ، نام ، نماد و ... ) خود ، اخذ گواهی سپرده دارایی ،  مشاهده دلیل بسته شدن نماد و یا کد بورسی ، شرکت در مجامع عمومی شرکت های ناشر به صورت غیر حضوری و رأی دادن در آن ، مشاهده اطلاعیه های صادر شده از سوی ناشران سهام و ... دسترسی پیدا کنند .

از سوی دیگر با استفاده از این درگاه می توانند به صورت مستقیم به سامانه سجام ، اطلاعات سجامی خود و بروز ترین اخبار بازار سرمایه نیز دسترسی داشته باشند ، علاوه بر این با استفاده از این درگاه می توان نمای کلی بازار سرمایه و مشاهده سهام در سجام پرداخت .

 درگاه الکترونیک ناشران ( دانا ) :

هدف از ایجاد این درگاه ارتباط هرچه بهتر با ناشران سهام شرکت ها و اطلاع رسانی دقیق و به موقع به ناشران و همچنین تمامی ذینفعان شرکت ها می باشد . با استفاده از این درگاه می توان به صورت الکرتونیکی و بدون نیاز به مراجعه حضوری با این افراد ارتباط برقرار کرد که در نتیجه آن باعث سرعت بخشیدن به انجام عملیات ثبت و سپرده‌گذاری، برگزاری مجامع، توزیع سود، افزایش سرمایه ، گزارش‌گیری و بالا رفتن بهره وری بازار سرمایه می شود .

  درگاه الکترونیک نهاد های نظارتی و حاکمیتی ( ناظر ) :

با استفاده از درگاه الکترونیک نهاد های نظارتی و حاکمیتی ( ناظر ) امکان نظارت هرچه بهتر و بیشتر بر فعالیت های بازار سرمایه از سوی نهاد هایی مانند وزارتخانه ها ، بانک مرکزی ، دفتر ریاست جمهوری ، سازمان امور مالیاتی ، قوه قضائیه ، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سایر سایر نهاد های ذیصلاح می باشد . این نهاد ها با استفاده از این درگاه می توانند به خدماتی مانند دریافت گزارش های مورد نیاز خود از بازار سرمایه به صورت آنلاین دسترسی داشته باشند .

بیشتر بخوانید: سامانه سجام

 

نحوه ورود به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه

به منظور راحتی هرچه بیشتر افراد در استفاده از درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه یا به اختصار درگاه DDN سازمان بورس امکانی را فراهم کرده است تا دسترسی به این درگاه از روش های مختلف از جمله از طریق سایت سمات ، نسخه تحت وب آن و اپلیکیشن این درگاه که ویژه سیستم عامل های اندروید و ios طراحی شده است وارد این سامانه شده و اطلاعات مورد نیاز خود را بدست بیاورند .

 

دقت کنید که برای استفاده از این امکانات قبل از هر چیزی لازم است تا اقدام به ثبت نام سجام کنید .

 

برای ورود به این درگاه باید مراحل زیر را طی نمود که عبارتند از :

ابتدا یا از طریق اپلیکیشن سمات ، نسخه تحت وب و یا سیستم شخصی خود وارد سایت سمات شده و مطابق تصویر زیر روی گزینه سامانه DDN کلیک کنید و یا آدرس ddn.csdiran.ir را در موتور جست و جوی خود وارد کرده تا به طور مستقیم وارد این سایت شوید :

 

 

همچنین می توانید با توجه به سیستم عامل تلفن همراه خود ( اندروید و یا ios ) به دانلود اپلیکیشن درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه و نصب آن بر روی گوشی خود نیز وارد این درگاه شده و خدمات مورد نیاز خود را به راحتی دریافت کنید .

 

پس از وارد شدن به سایت در پایین صفحه ای که برای شما باز می شود روی گزینه ورود مستقیم به درگاه مطابق تصویر زیر کلیک کنید :

 

 

در مرحله بعد باید کد ملی خود ره به همراه کد امنیتی موجود در کادر های مربوطه وارد کنید . مطابق تصویر زیر :

 

 

با کلیک کردن بر روی دکمه « ورود » بعد از چند لحظه پیامکی حاوی یه کد امنیتی به شماره تلفن ثبت شده شما در هنگام ثبت نام در سامانه سمات ارسال می گردد که باید آن را در کادر مربوطه وارد کنید . مانند تصویر زیر :

 

 

در صورتی که بار اولی است که از این درگاه استفاده می کنید جهت اصالت سنجی نیاز است تا یک رمز عبور ایمن برای حساب کاربری خود انتخاب کنید که از 8 کاراکتر شامل اعداد و حروف تشکیل شده باشد .

 

و در نهایت وارد صفحه کاربری خود در این سامانه  شده و به تمامی اطلاعات ، گزارشات و خدمات مورد نیاز خود در این صفحه دسترسی داشته باشید مطابق تصویر زیر :

 

برای ورود به سایت ذینفعان بازار سرمایه کلیک کنید

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید ، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه پاسخ دهند .

 

در ادامه بخوانید: راهنمای دریافت کد بورسی

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ سایت درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه چه نوع سایتی است ؟

✔️ این سایت واسطه بین ذینفعان بازار سرمایه می باشد که در متن مقاله به طور کامل به آن اشاره شده است

2- ✔️ سامانه DDN چه خدماتی را ارائه می دهد ؟

✔️ این سامانه خدمات خود را به صورت جداگانه به ذینفعان بازار ارائه می دهد که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ نحوه ورود به سایت درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به چه صورت است ؟

✔️ آموزش ورود به این سایت به صورت تصویری در متن مقاله آورده شده است

منبع : ذینفعان بازار سرمایه

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

۱,۴۲۲ بازديد

امروزه بسیاری از شاغلان در حوزه های مختلف چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی بیمه شده تامین اجتماعی هستند و ماهانه مبلغی را بابت حق بیمه خود می پردازند . البته به غیر از مبلغی که هر ماه بابت حق بیمه از حقوق افراد کسر می شود ، سهمی هم برای کارفرما در نظر گرفته شده که باید در فواصل زمانی تعیین شده بپردازد .

برای آنکه شاغلان دارای بیمه تامین اجتماعی اطمینان حاصل کنند کارفرما به صورت منظم سهم خود را از حق بیمه می پردازد و در زمان بازنشستگی دچار مشکل نشوند ، لازم است که نسبت به مشاهده سوابق بیمه خود اقدام نمایند . به همین منظور سازمان تامین اجتماعی ، سامانه ای طراحی کرده تا بیمه شدگان بتوانند به راحتی با صرف کمترین وقت و انرژِی سوابق بیمه ای خود را مشاهده نمایند .

البته دریافت سوابق بیمه تامین اجتماعی از طریق مراجعه حضوری به کارگزاری های تامین اجتماعی هم امکان پذیر است اما برای جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی توصیه می شود که به صورت آنلاین این سوابق مشاهده شوند . در ادامه به توضیحات کاملی در خصوص سوابق بیمه تامین اجتماعی می پردازیم .



مراحل مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

قبل از  آنکه در مورد نحوه مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی توضیحات لازم را ارائه کنیم لازم به ذکر است که برای آنکه بیمه شدگان بتوانند سابقه بیمه خود را مشاهده کنند ابتدا باید در این سامانه ، ثبت نام به عمل آورند . بنابراین پیش شرط استفاده از خدمات سامانه تامین اجتماعی و مشاهده سوابق بیمه ، ثبت نام در این سامانه است .

مشاهده سابقه بیمه یک ضرورت حیاتی برای تمامی بیمه شدگان می باشد ، زیرا از این طریق اطمینان حاصل می شود که کارفرما حق بیمه خود را به صورت کامل پرداخته و حق بیمه ای که از روی حقوق شما کسر شده است نیز بابت بیمه اجباری پرداخت شده است . برای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی باید مراحل ذیل به ترتیب انجام شود :

 

  • مراجعه به سامانه بیمه تامین اجتماعی به آدرس account.tamin.ir

  • ثبت نام در سامانه بیمه تامین اجتماعی

  • ورود به سیستم با درج کد ملی و گذر واژه

  • انتخاب گزینه سوابق تلفیقی از قسمت خدمات سابقه

بیشتر بخوانید: ثبت نام سوابق بیمه تامین اجتماعی

 

 

 

راهنمای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

بیمه شدگان محترم برای مشاهده سوابق بیمه ای خود بعد از انجام ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی می توانند با درج کد ملی و گذرواژه خود وارد صفحه کاربری شده و از خدمات این سامانه بهره مند گردند . برای دسترسی به سوابق بیمه از طریق سامانه تامین اجتماعی باید به روش ذیل عمل کنید :

 

1- برای ورود به صفحه مشاهده سابقه بیمه ابتدا باید در مرورگر اینترنتی خود عبارت سامانه بیمه و یا آدرس account.tamin.ir را جستجو کرده و دقیقا وارد همین صفحه شوید .

 

 

2- بعد از ورود به سامانه ، دو کادر خالی برای شما نمایش داده می شود که لازم است در آن ها کد ملی و گذر واژه خود را وارد نمایید و سپس گزینه ورود را فعال کنید .

 

 

3- در این مرحله کاربر به صفحه کاربری خود وارد می شود و برای دسترسی به سوابق بیمه باید مطابق تصویر از قسمت خدمات سابقه ، گزینه سوابق تلفیقی را انتخاب نماید .

 

 

4- بعد از نمایش سوابق بیمه ، در صورتی که می خواهید فایل سوابق بیمه خود را ذخیره کنید گزینه سبز رنگ دانلود فایل را انتخاب نمایید .

 

 

++++ برای ورود به صفحه سوابق بیمه تامین اجتماعی کلیک کنید ++++

 

کلیه موارد گفته شده برای مشاهده سوابق بیمه با گوشی تلفن همراه نیز امکان پذیر می باشد . همچنین یکی از مهم ترین خدماتی که سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان بعد از رسیدن به سن بازنشستگی ارائه می کند ، پرداخت مستمری بازنشستگی است . بازنشستگان محترم برای دریافت فیش حقوقی مستمری خود باید ابتدا اقدام به ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی کرده و سپس از طریق صفحه کاربری خود در همان سامانه فیش حقوقی مستمری خود را دریافت نمایند .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی​ به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی پاسخ دهند .

در ادامه بخوانید: دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ برای مشاهده سوابق بیمه توسط بیمه شده ، چند راهکار وجود دارد ؟

✔️ بیمه شدگان می توانند هم از طریق مراجعه حضوری به کارگزاری های تامین اجتماعی و هم از طریق سامانه تامین اجتماعی به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری سوابق بیمه خود را مشاهده نمایند که توضیحات کامل در خصوص آن در مقاله آورده شده است .

2- ✔️ پیش شرط اساسی برای مشاهده سوابق بیمه در سامانه تامین اجتماعی چه می باشد ؟

✔️ برای مشاهده سوابق بیمه در سامانه تامین اجتماعی ابتدا باید در این سامانه ثبت نام به عمل آمده باشد که جزئیات مربوط به آن در مقاله آورده شده است .

3- ✔️ مشاهده سوابق بیمه توسط بیمه شده چه ضرورتی دارد ؟

✔️ مشاهده سوابق بیمه توسط بیمه شده از این جهت ضروری است که اطمینان حاصل شود کارفرما حق بیمه خودش و حق بیمه ای که ماهانه از حقوق شما کسر می شود را پرداخته که در مقاله به طور کامل بررسی شده است .

منبع : مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

مراحل دریافت کارت بازرگانی

۱,۴۱۸ بازديد

کارت بازرگانی اعم از حقیقی و حقوقی در واقع مجوز اصلی برای ورود به عرصه تجارت جهانی به ویژه واردات و صادرات است. هرچند کارت بازرگانی در انواع خدماتی- تولیدی/صنعتی و موردی نیز صادر می شود اما پرکاربردترین نوع آن کارت بازرگانی تجاری است.

انجام فعالیت های مختلف تجارت خارجی از قبیل ثبت سفارش و ترخیص کالا واردات کالا از مناطق آزاد، واردات و صادرات فقط با برخورداری از کارت بازرگانی امکان دارد. اگر سودای حضور در عرصه جهانی و کسب سود تجاری سرشار دارید اولین گام طی مراحل مختلف اداری و قانونی و دریافت کارت بازرگانی است.
هر چند با توجه به پیچیدگی مراحل دریافت کارت بازرگانی، مشورت با وکیل متخصص امور بازرگانی و ثبتی می تواند بسیار کارگشا باشد اما آشنایی عموم افراد به ویژه فعالان اقتصادی با مراحل اخذ کارت بازرگانی نیز خالی از لطف نیست، در ادامه به ارائه مطالبی در رابطه با مراحل دریافت کارت بازرگانی پرداخته شده است.



مراحل ثبت نام اینترنتی برای دریافت کارت بازرگانی

طبق آخرین بخشنامه سازمان توسعه تجارت ایران؛ برای آغاز انجام مراحل درخواست صدور و تمدید کارت بازرگانی باید ابتدا به سامانه جامع تجارت به نشانی ntsw.ir مراجعه نموده، اقدامات خواسته شده را انجام داده و سپس ادامه مراحل را از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند پیگیری نمایید.

لذا با مراجعه به آدرس فوق درخواست خود را جهت صدور و تمدید کارت بازرگانی ثبت نمایید. مراحل ثبت نام اینترنتی به صورت زیر است :

 ورود به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند.

ثبت اطلاعات هویتی و سایر موارد مورد نیاز در پیشخوان اینترنتی مدیریت امور کارت های عضویت و بازرگانی در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند.

چاپ و تکمیل فرم های مورد نیاز که به صورت الکترونیکی در سامانه قرار گرفته است.

 تکمیل اطلاعات پرونده، اسکن و بارگذاری تصویر مدارک و فایل های مربوطه.

وارد کردن اطلاعات مربوط به فیش های پرداختی.

ثبت و درخواست و تایید نهایی.

پس از طی مراحل ثبت درخواست و وصول تایید نهایی، پرونده به صورت الکترونیکی به اتاق مربوطه ارجاع می شود. نکته مهم اینکه بررسی پرونده به صورت غیر حضوری خواهد بود. هر گونه نقص در پرونده، از طریق پیامک و یا پست الکترونیکی به متقاضی اطلاع داده می شود تا با مراجعه مجدد به صورت اینترنتی اطلاعات و مدارک مورد نیاز را تکمیل نماید.

در طی مراحل ثبت درخواست، اطلاعات پرونده متقاضی به صورت خودکار در سیستم ذخیره می گردد. چنانچه به هر دلیلی (قطع شدن ارتباط اینترنتی، آماده نبودن مدارک و ...) ادامه ثبت اطلاعات ممکن نبود، متقاضی یک ماه فرصت دارد مجددا به پیشخوان اینترنتی مراجعه نموده و درخواست خود را تکمیل نماید. اگر حداکثر تا یک ماه پرونده تکمیل نشود درخواست ناقص حذف گردیده و برای ثبت درخواست باید اطلاعات را مجدداً از مرحله اول ثبت شود.

بیشتر بخوانید: ثبت شرکت

 

 

 

مراحل حضوری دریافت کارت بازرگانی

 

مراحل دریافت کارت بازرگانی شامل دو مرحله اینترنتی و حضوری است. پس از ثبت نام و ثبت درخواست کارت بازرگانی که به صورت اینترنتی انجام می شود؛ نوبت به مراجعه حضوری می رسد. اصلی ترین مرجع صدور کارت بازرگانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی است.

پس از تکمیل ثبت نام اینترنتی و در ادامه مراحل دریافت کارت بازرگانی پس از مراجعه به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند و انجام ثبت نام اینترنتی چنانچه پرونده کامل باشد، به صورت پیامکی و یا به وسیله ایمیل از متقاضی درخواست می شود که برای تکمیل مراحل دریافت کارت بازرگانی به همراه اصل مدارک به اتاق بازرگانی مراجعه نماید.

مقر اصلی اتاق بازرگانی ایران در تهران است اما اتاق بازرگانی استان ها نیز امور مربوط به دریافت کارت بازرگانی را انجام می دهند. در ادامه مراحل دریافت کارت بازرگانی چنانچه مدارک کامل باشد باید آنها را به اتاق بازرگانی استان تحویل دهید .پس از انجام استعلامات مورد نیاز از سازمان ها و نهادهای مربوطه در صورت عدم وجود مشکل ،پرونده ی برای تایید به وزارت صنعت معدن تجارت فرستاده می شود.

کارت بازرگانی از تاریخ صدور به مدت یکسال اعتبار دارد. داشتن اطلاعات کافی درباره نحوه دریافت کارت بازرگانی به ویژه برای کسانی که قصد توسعه ی فعالیت اقتصادی خود را دارند ضروری است. البته هر چند با توجه به تفاوت های محرز در مراحل دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی آشنایی با مراحل اخذ کارت بازرگانی حقیقی و نحوه گرفتن کارت بازرگانی حقوقی می تواند راهگشا باشد.

اما از آنجا که دریافت کارت بازرگانی پیچیده، زمانبر و حائز ظرافت های قانونی است و با توجه به سوء استفاده برخی کلاهبرداران از ساده انگاری دیگران بهتر است قبل از هر اقدامی در جهت دریافت کارت بازرگانی ابتدا با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص امور بازرگانی و ثبتی مشورت نمایید. تا ضمن سهولت در روند دریافت کارت بازرگانی از هرگونه سوء استفاده احتمالی افراد سودجو و دردسر های متعاقب آن پیشگیری شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مراحل دریافت کارت بازرگانی در​ کانال تلگرام ثبت و تغییرات شرکت ها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مراحل دریافت کارت بازرگانی​​ پاسخ دهند.

در ادامه بخوانید: همه چیز درمورد شرکت

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ کارت بازرگانی چه نوع کارتی می باشد؟

✔️ در واقع مجوز اصلی برای ورود به عرصه تجارت جهانی به ویژه واردات و صادرات است که در متن مقاله به طور کامل به توضیح آن پرداخته شده است

2- ✔️ ثبت نام اینترنتی برای دریافت کارت بازرگانی شامل چه مراحلی می باشد ؟

✔️ باید ابتدا به سامانه جامع تجارت به نشانی ntsw.ir مراجعه نموده و اقدامات خواسته شده را انجام داده که در متن مقاله به طور کامل در این رابطه صحبت شده است

3- ✔️ برای دریافت حضوری کارت بازرگانی چه مراحلی باید طی شود ؟

✔️ مراحل دریافت کارت بازرگانی شامل دو مرحله اینترنتی و حضوری است که در متن مقاله به توضیح کامل هر دوی این مراحل پرداخته شده است

منبع : مراحل دریافت کارت بازرگانی

ثبت نام در کارگزاری آگاه

۱,۴۱۳ بازديد

تمامی افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه متشکل از بازار بورس و فرابورس را دارند برای این کار نیاز به انتخاب یک کارگزاری مناسب و ثبت نام در آن داشته تا به عنوان یک واسطه در بین آن ها و بازار مورد نظر عمل کرده و سرمایه گذاران از این طریق بتوانند به انجام فعالیت های سرمایه گذاری و کسب سود در بازار سرمایه بپردازند .

یکی از کارگزاری های معتبر بازار سرمایه که از سال 1384 تحت نظارت سازمان بورس اوراق بهادار در این زمینه فعالیت می کند کارگزاری آگاه می باشد. دلیل اعتبار بالای این کارگزاری در بین فعالین بازار سرمایه ارائه تمامی خدمات مربوط به کارگزاران این بازار می باشد که در نتیجه آن کاربران و سرمایه گذاران به راحتی می توانند تمامی خدمات مورد نیاز خود را از طریق ثبت نام در این کارگزاری دریافت کنند.

با توجه به اینکه افراد زیادی به خاطر اعتبار بالای این کارگزاری تصمیم به انتخاب آن به عنوان واسطه فعالیت های خود در بازار سرمایه انتخاب می کنند لذا در ادامه مقاله به آموزش نحوه ثبت نام در کارگزاری آگاه و ایجاد حساب کاربری در آن به صورت تصویری و گام به گام پرداخته شده است .



مراحل ثبت نام در کارگزاری آگاه

برای ثبت نام در کارگزاری آگاه تنها کافیست تا به سایت آگاه اکسپرس که توسط کارگزاری آگاه طراحی و به کاربران ارائه گشته است با نشانی ex.agah.com مراجعه کرده و با گذراندن مراحل زیر فرایند پیش ثبت نام خود در این کارگزاری را تکمیل کنند . این مراحل عبارتند از :

 مراجعه به سایت آگاه اکسپرس با نشانی ex.agah.com و انتخاب گزینه " ثبت نام دریافت کد بورسی رایگان " از کشو کد بورسی رایگان، مطابق با تصویر زیر که با فلش قرمز رنگ مشخص شده است :

 

 

در مرحله بعد پیغامی برای شما نمایش داده می شود که در آن از شما خواسته شده تا چنانچه عضو باشگاه مشتریان آگاه نیستید بر روی گزینه ثبت نام جدید کلیک کنید که در تصویر زیر با فلش قرمز رنگ مشخص شده است . همانند تصویر :

 

 

در کادر ظاهر شده کد ملی خود را وارد کنید . مطابق با تصویر زیر :

 

 

  در این مرحله وارد صفحه ثبت نام آگاه شده که لازم است تا در هر مرحله اطلاعات خواسته شده شامل اطلاعات هویتی ، محل سکوت ، بانکی و ... را وارد کنید . در مرحله اول اطلاعات مربوط بهمشخصات فردی خود را باید وارد کنید. مانند تصویر :

 

 

پس از انتخاب گزینه بعدی در مرحله قبل به شماره تلفن ثبت شده شما یک کد امنیتی ارسال می گردد که لازم است تا در کادر مشخص شده آن را وارد کنید . مطابق تصویر :

 

 

در مرحله بعد باید اطلاعات هویتی خود را به دقت و درستی وارد کنید. مانند تصویر :

 

 

در این مرحله باید اطلاعات شغلی و تحصیلی خود را وارد کنید. مانند تصویر زیر :

 

 

در مرحله بعد لازم است تا اطلاعات بانکی خود را وارد کنید و مطابق تصویر :

 

 

در مرحله پایانی تمامی اطلاعات وارد شده به شما نمایش داده می شود، در صورت درست بودن آن ها گزینه مرحله بعدی را انتخاب کنید .

در نهایت برای انجام احراز هویت باید یکی از روش های رفتن به دفاتر کارگزاری و یا یکی از شعبه های دفاتر پیشخوان انتخاب کنید و. مطابق تصویر :

 

 

پس از انجام این کار و گذراندن یک به یک این مراحل در نهایت مرحله پیش ثبت نام اینترنتی شما در کارگزاری آگاه به پایان رسیده و برای انجام احراز هویت باید به یکی از دفاتر کارگزاری آگاه و با دفاتر پیشخوان مراجعه کنید .

 

برای ورود به صفحه آگاه اکسپرس کلیک کنید .

 

بیشتر بخوانید: online.agah.ir

 

 

انجام احراز هویت و دریافت کد بورسی

همانطور که گفته شد برای نهایی شدن پیش ثبت نام در کارگزاری آگاه نیاز به مراجعه حضوری و ارائه مدارک مورد نیاز شامل کارت ملی و شناسنامه متقاضی به منظور انجام احراز هویت در یکی از دفاتر خدمات پیشخوان موجود در سطح شهر و یا یکی از شعبات اصلی کارگزاری آگه می باشد.

 

دقت شود که انجام احراز هویت از طریق دفاتر پیشخوان شامل هزینه دستمزد این دفتر می باشد ، این در حالیست که انجام این کار در دفاتر اصلی کارگزاری رایگان می باشد .

 

پس از نهایی شدن ثبت نام در کارگزاری آگاه و ایجاد حساب کاربری در آن فرد متقاضی می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر پیشخوان موجود اقدام به ثبت نام سامانه سجام و در نتیجه آن دریافت کد بورسی جهت شروع فعالیت سرمایه گذاری خود در بازار مالی کند . در نهایت برای فعالیت در بازار سرمایه و ورود به حساب کاربری خود در کارگزاری آگاه از دو روش ورود از طریق سایت یا دانلود اپلیکیشن آساتریدر ویژه این کارگزاری و نصب آن بر روی گوشی موبایل خود این کار را انجام دهند .

همچنین لازم به ذکر است که بر اساس قانون مصوب سازمان بورس اوراق بهادار تمامی افرادی که قصد فعالیت در این بازار بورس را دارند ملزم هستند تا پس از انتخاب کارگزاری مناسب و ایجاد حساب کاربری در آن اقدام به ثبت نام در سامانه سجام کنند، لذا در صورت تمایل به یادگیری نحوه ثیت نام در سامانه سجام بر روی لینک زیر کلیک کنید .

در ادامه بخوانید: ثبت نام سجام

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام در کارگزاری آگاه در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید ، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام در کارگزاری آگاه​ پاسخ دهند .

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ ثبت نام در کارگزاری آگاه در چند مرحله صورت می گیرد ؟

✔️ ثبت نام در این کارگزاری از دو مرحله ثبت نام اولیه به صورت اینترنتی و نهایی کردن ثبت نام با مراجعه حضوری برای انجام احراز هویت که در متن مقاله به طور کامل توصیح داده شده است

2- ✔️ ثبت نام اینترنتی کارگزاری آگاه به چه صورت است ؟

✔️ برای این منظور باید به صفحه اصلی سامانه آگاه اکسپرس با نشانی ex.agah.com مراجعه و اقدام به ثبت نام اولیه در این کارگزاری کرده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ ثبت نام حضوری کارگزاری آگاه به چه صورت است ؟

✔️ برای این منظور باید به یکی از دفاتر خدمات پیشخوان و یا شعبات اصلی کارگزاری آگاه مراجعه شود که در متن مقاله به توضیح کامل این موضوع پرداخته شده است

منبع : ثبت نام در کارگزاری آگاه

نصب سایت عدل ایران

۱,۴۲۸ بازديد

از آنجایی که تعداد مراجعه کنندگان به شعبات مختلف قوه قضاییه و دادگستری بسیار زیاد می باشد که در نتیجه آن سبب ایجاد ازدحام در این مکان ها، اتلاف وقت و هزینه برای مراجعه کنندگان و همچنین کند شدن روند رسیدگی به پرونده های قضایی شده است.  لذا به موجب ماده ۱۷۵ قانون دادرسی کیفری قوه قضاییه موظف به طراحی و ارائه سامانه الکترونیکی جهت ارائه خدمات قضایی به صورت اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضور افراد در دفاتر این قوه شده است.

 افراد برای استفاده از خدمات این سامانه در ابتدا باید اقدام به ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در این سایت کند که در نتیجه ثبت نام موفقیت آمیز آنها در سایت عدلیران دریافت نام کاربری و رمز عبور شخصی خود قادر خواهند بود تا از خدمات قضایی این سامانه به صورت الکترونیکی بهره‌مند شوند.

 پس از ایجاد موفقیت‌ آمیز حساب کاربری در این سامانه افراد برای ورود به  صفحه شخصی خود از دو روش می توانند استفاده کنند که روش اول مراجعه از طریق سایت اصلی سامانه به نشانی adliran.ir و روش دوم از طریق دانلود و نصب اپلیکیشن مخصوص این سامانه مناسب با سیستم عامل تلفن همراه و گوشی موبایل خود می باشد .

 با توجه به میزان استقبال چشمگیری که از سوی افراد به ویژه مراجعه کنندگان قوه قضاییه از این سایت به عمل آمده، در نتیجه قصد داریم تا در ادامه مقاله به ارائه مطالبی در رابطه با معرفی نحوه ورود و نصب سایت عدل ایران بپردازیم. 



معرفی سایت عدل ایران

همانطور که قبلاً نیز گفته شد سایت عدل ایران در سال۱۳۹۲ توسط قوه قضاییه به منظور خدمات‌ دهی هرچه بهتر به مراجعین آن و عدم نیاز به مراجعه حضوری افراد و ایجاد ازدحام در شعبات مختلف این قوه و دادگستری ها طراحی و ارائه گردیده است، لذا بر طبق قوانین قوه قضاییه تمام افرادی که قصد مراجعه و دریافت خدمات قضایی از این نهاد را دارند قبل از هر چیزی ملزم به ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در  سامانه عدل ایران به منظور دریافت خدمات و پیگیری پرونده های قضایی به صورت الکترونیکی می باشند .

از جمله خدماتی که توسط سامانه عدل ایران ارائه می گردد می توان به عمل کردن مانند یک واسطه در بین طرفین دعوی، نمایندگان قانونی آن ها، شعبات دادگستری و ... اشاره کرد اما مهمترین و کاربردی ترین  خدماتی که در این سایت ارائه می گردد امکان دریافت و مشاهده ابلاغیه ها و اطلاعیه های مربوط به پرونده قضایی افراد که توسط قوه قضاییه به حساب کاربری آن ها در سایت عدلیران ارسال می گردد است، که در نتیجه آن افراد با ثبت نام در این سامانه می‌ توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری از رونده انجام  پرونده خود آگاهی یابند.

ثبت نام در سایت عدل ایران در دو مرحله ثبت نام اولیه که به دو صورت مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی موجود در سطح شهر و یا ثبت نام از طریق سایت اصلی عدلیران و به صورت اینترنتی توسط خود کاربران می‌تواند انجام گیرد.

اما  تمامی کاربران برای نهایی کردن ثبت نام اولیه خود ملزم به مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی و ارائه مدارک مورد نیاز که شامل کارت ملی، شماره تلفن ثبت شده در هنگام ثبت نام و کد پیگیری ارسال شده از سوی سامانه به شماره مورد نظر در هنگام پایان یافتن ثبت نام اولیه می باشند.

 پس از پایان یافتن موفقیت آمیز ثبت نام و انجام احراز هویت و تایید اعتبار مدارک ارائه شده توسط این دفاتر خدمات قضایی نام کاربری و رمز عبور حساب مورد نظر به شخص دارنده آن ارائه می گردد.

بیشتر بخوانید: ابلاغیه و احکام مربوط به آن

 

 

نصب سایت عدل ایران

پس از ثبت نام موفقیت آمیز و ایجاد حساب کاربری در سامانه عدل ایران افراد جهت ورود به حساب کاربری خود در این سایت از دو روش می توانند استفاده کنند که روش اول با استفاده از سایت و روش دوم از طریق دانلود و نصب اپلیکیشن مخصوص سایت عدلیران بر روی تلفن همراه و گوشی موبایل خود می باشد در ادامه به توضیح هر کدام از این روش ها به صورت جداگانه پرداخته شده است.

روش دیگری که برای ورود و استفاده از سایت عدل ایران جهت پیگیری امور قضایی خود برای مراجعین این قوه وجود دارد اپلیکیشن ویژه این سامانه بوده که با استفاده از آن افراد می ‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با استفاده از گوشی موبایل به حساب کاربری خود  دسترسی پیدا کنند .

برای ورود به حساب کاربری خود در سایت عدل ایران با استفاده از اپلیکیشن ویژه این سامانه تنها کافی است تا به سایت اصلی آن به  نشانی adliran.ir مراجعه کرده و اقدام به دانلود و نصب اپلیکیشن مناسب با سیستم عامل گوشی موبایل خود کرده و سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام احراز هویت از دفاتر خدمات قضایی دریافت کرده‌اند وارد حساب کاربری خود شده و روند اجرایی شدن پرونده خود را پیگیری کنند.

 

برای دانلود اپلیکیشن سایت عدل ایران کلیک کنید .

 

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با موبایل

 

ورود به سایت عدل ایران

برای ورود به سایت عدلیران از طریق سایت اصلی آن کافیست تا به نشانی مراجعه کرده و با وارد کردن  و نام کاربری و رمز عبور مشخص شده و در نهایت وارد کردن کد امنیتی ارسال شده از طریق سامانه به شماره تلفن ثبت شده در زمان ثبت نام وارد حساب کاربری خود شده و خدماتی همچون مشاهده ابلاغیه های جدید ارسالی از سوی قوه قضاییه برای حساب کاربری شما در رابطه با پرونده در جریان اطلاع از وضعیت و روند اجرای آن دریافت کند. همچنین لازم به ذکر است که در صورت فراموشی رمز شخصی  خود امکان دریافت رمز موقت برای شما در این سامانه فراهم شده است.

 

برای ورود به صفحه اصلی سایتعدل ایران کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد  نصب سایت عدل ایران  در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون در مورد  نصب سایت عدل ایران ​پاسخ دهند .

در ادامه بخوانید: ابلاغیه الکترونیکی

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ سایت عدل ایران چه نوع سایتی است ؟

✔️ این سایت توسط قوه قضاییه به منظور خدمات دهی مناسب و الکترونیکی به مراجعه کنندگان این قوه طراحی و ارائه شده است

2- ✔️ ثبت نام اولیه در سایت عدل ایران به چند روش ممکن است ؟

✔️ برا این کار از دو روش مراجعه حضوری در دفاتر خدمات قضایی و روش دوم از طریق سایت اصلی ثنا می باشد که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

3- ✔️ نهایی کردن ثبت نام سایت عدل ایران به چه صورت است ؟

✔️ برای این کار باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی موجود در سطح شهر مراجعه شود که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است

منبع : نصب سایت عدل ایران

راه های طلاق از طرف مرد

۱,۴۲۲ بازديد

درحال حاضر با توجه به قوانین موجود کشور ما ایران و مطابق با ماده 1133 قانون مدنی ایران مرد هر موقع بخواهد می تواند زنش را طلاق دهد و نیازی به ارائه دلیل به دادگاه برای چرایی طلاق دادن و جدایی از همسرش ندارد . اگر زن به درخواست طلاق از طرف مرد اعتراض کند و مخالف جدایی و طلاق باشد در روند رسیدگی به درخواست طلاق از طرف مرد بی تاثیر خواهد بود .

 گفته شد که مخالفت زن نسبت به درخواست جدایی مرد نمی تواند مانعی بر سر راه رسیدگی به درخواست جدایی و صدور حکم طلاق از طرف مرد باشد اما زن می تواند با اعتراضات خود در زمینه پرداخت مسائل مالی از جمله مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ، نحله و شرط تنصیف اموال موجب طولانی تر شدن رسیدگی به درخواست طلاق شود .

 چون رسیدگی به درخواست طلاق از جانب مرد سه مرحله ای است : رسیدگی بدوی ، تجدیدنظر و دیوان عالی کشور ، هر بار اعتراض زن در هر کدام از این مراحل ممکن است پروسه طلاق از طرف مرد را تا زمان رسیدن به نتیجه و صدور گواهی عدم امکان سازش حداقل تا یک سال به تاخیر بی اندازد .

در این مقاله ضمن تعریف راه درخواست طلاق از طرف مرد ،شرایط و راهایی که مرد برای طلاق دادن زن باید داشته باشد و راه و روش هایی که مرد می تواند از طریق آن برای طلاق و جدایی اقدام کند بیان شده است .



راه درخواست طلاق از طرف مرد

گفته شد که درقوانین کشور ما درخواست طلاق از طرف مرد از جمله حقوق مرد شمره شده است ، به این دلیل که در قانون مدنی یک ماده قانونی خاص به این امر یعنی حق مرد در طلاق و جدایی اختصاص پیدا کرده است . طبق قوانین موجود مرد هر موقع بخواهد می تواند زنش را طلاق بدهد و نیازی نیست به دادگاه خانواده ثابت کند که زن ایرادی دارد و مرد به واسطه آن دچار سختی و مشقت شده است ، سپس تصمیم به طلاق گرفته است . اگر مرد خواهان طلاق دلیلی مثل عدم تمکین زن یا سوءرفتار و غیره را بتواند ثابت کند طلاق برای او کم هزینه تر و سریع تر خواهد بود .

 مرد باید یکسری تشریفات خاص طلاق را در زمان طلاق دادن زن رعایت کند مثل : ثبت نام در سامانه تصمیم ، رفتن به جلسات مشاوره قبل از طلاق ، تنظیم و ثبت دادخواست طلاق در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ، رفتن این راه ها برای جدایی در انواع طلاق مشترک است و تمامی متقاضیان طلاق باید این راه ها و روش ها را طی کنند تا به درخواست طلاقشان رسیدگی شود .

 

حتما بخوانید: مراحل طلاق

 

شرایط و راهای طلاق دادن زن

علاوه بر تشریفات خاص طلاق که در تیتر قبل توضیح داده شد ، مرد در هنگام طلاق و جدایی بایستی یک سری راه را طی کند و یک سری شرایط را هم رعایت کند تا بتواند همسرش را طلاق دهد و صرفا با تصمیم به طلاق و رعایت تشریفات خاص طلاق موفق به جدایی نخواهد شد از جمله این شرایط عبارت است از :

 مرد هنگام طلاق دادن باید مهریه زن را به او بپردازد یا تکلیف چگونگی پرداخت آن در دادگاه خانواده مشخص کند .

 مرد هنگام طلاق دادن باید نفقه زن را که بر حسب شئونات زن توسط دادگاه تعیین می شود به او بپردازد .

 پرداخت اجرت المثل به زن در صورت درخواست او و داشتن شرایطی که زن را مستحق گرفتن اجرت المثل ایام زندگی می کند.

 پرداخت نحله به زن اگر اجرت المثل به او تعلق نگرفته باشد .

 نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که اجرت المثل و نحله زمانی به زن تعلق می گیرد که طلاق به درخواست مرد باشد و مرد بدون داشتن دلیل بخواهد زن را طلاق بدهد .

 اگر مرد مسائل مالی را پرداخت نکند یا تکلیف پرداخت آن ها را به زن روشن نکند موفق به اخذ گواهی عدم امکان سازش از دادگاه خانواده نخواهد شد مگر اینکه زن رضایت دهد که در صورت عدم پرداخت هم طلاق انجام شود .

 

بیشتر بخوانید: شرایط طلاق از طرف مرد

 

راه و روش های طلاق از طرف مرد

بیان شد که مرد می تواند زنش را هر موقع بخواهد طلاق دهد فقط باید به تشریفات خاص طلاق عمل کند و صرفا با تصمیم به طلاق دادن زن و مراجعه به دادگاه خانواده نمی تواند طلاق بگیرد . مرد خواهان طلاق علاوه بر رعایت تشریفات خاص طلاق بایستی یک سری شرایط را هم قبل از طلاق دادن زن یا صدور گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه خانواده داشته باشد مثل پرداخت مهریه ، نفقه یا تعیین تکلیف برای پرداخت آن و همچنین پرداخت اجرت المثل و نحله به زن .

در صورت رعایت تمامی تشریفات خاص طلاق همچنین داشتن شرایطی که مرد برای طلاق دادن همسرش به آن نیاز دارد ، راه و روش هایی هم برای مرد وجود دارد که به واسطه آن می تواند زنش را راحت تر و کم هزینه تر طلاق بدهد مثل :

 ارئه دادخواست طلاق توسط خود مرد و اثبات عدم تمکین ، نشوز یا سوءرفتار زن نزد قاضی دادگاه خانواده ، در چنین حالتی تمامی تشریفات خاص طلاق توسط مرد خواهان جدایی باید رعایت شود اما شرایطی را که مرد در هنگام طلاق دادن همسرش بایستی داشته باشد مثل پرداخت تمام حق و حقوق مالی زن به او را لازم نیست داشته باشد . در این صورت مرد به جز پرداخت مهریه به زن الزامی به پرداخت اجرت المثل و نحله و نفقه به زن نخواهد داشت .

 در این حالت اعتراضات زن به پرداخت های مالی از جانب مرد خواهان طلاق در اثنای رسیدگی به پرونده طلاق در دادگاه خانواده کمتر می شود پس روند رسیدگی به درخواست طلاق از جانب مرد کوتاه تر می شود و دیگر یک سال به طول نمی انجامد .

 واگذاری انجام طلاق به وکیل از طرف مرد خواهان جدایی ، مرد می تواند کل پروسه طلاق از ابتدا یعنی ثبت دادخواست تا انتها یعنی خواندن صیغه طلاق را به وکیل واگذار کند تا به دلیل مهارت وکیل و آشنایی با مواد قانونی همچنین شناخت راه و روش بهتر طلاق ، هم روند طلاق با سرعت بیشتری طی شود هم خودش لازم نباشد در هیچ کدام از مراحل رسیدگی حتی اجرای حکم حضور داشت باشد .

 راه و روش طلاق دادن زن توسط مرد با راه و روش طلاق از جانب زن و دیگر انواع طلاق تفاوتی ندارد به جز این که زن برای جدایی و طلاق از شوهرش نیاز به دلیل دارد اما مرد نیازی به داشتن دلیل برای جدایی ندارد ولی اگر دلیل داشته باشد طلاقش کم هزینه تر و سریع تر خواهد بود ، همچنین طلاق از طرف مرد از نوع طلاق رجعی است به این معنا که مرد سه ماه فرصت دارد که با رجوع به زن طلاقش را باطل کند و از کارش پشیمان شود .

 

در ادامه بخوانید: طلاق در صورت عدم تمکین زن

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد راه های طلاق از طرف مرد در کانال تلگرام موضوعات حقوقی حقوق خانواده عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون راه های طلاق از طرف مرد پاسخ دهند .

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ آیا درخواست طلاق از طرف مرد روش خاصی دارد ؟

✔️ خیر روش درخواست طلاق از طرف مرد مانند دیگر انواع است و تفاوت چندانی به جز رجعی بودن طلاق ندارد که در مقاله کاملا توضیح داده شده است .

2- ✔️ شرایط که مرد هنگام ثبت دادخواست طلاق باید داشته باشد چیست ؟

✔️ مرد زمانی که می خواهد دادخواست طلاق بدهد یا در اثنای رسیدگی به درخواست طلاق باید حقوق مالی زن را به او پرداخته باشد یا تکلیف پرداخت این حقوق را نیز روشن کرده باشد .

3- ✔️ تشریفات خاص طلاق چیست ؟

✔️ منظور از تشریفات خاص طلاق ثبت نام در سامانه طلاق ، رفتن به جلسات مشاوره قبل از طلاق و تنظیم و ثبت دادخواست در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است .

منبع : راه های طلاق از طرف مرد