ساعت کاری دفاتر پلیس + 10 در نوروز 1400

۱,۴۱۵ بازديد

سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از ارایه خدمات به مشمولان طی نوروز سال ۱۴۰۰ در تعدادی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+۱۰ در سراسر کشور خبر داد.

سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات ایام نوروزسال ۱۴۰۰ و به منظور رسیدگی به درخواست های مشمولان در زمینه های اعزام به خدمت، معافیت کفالت و .... تعدادی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+۱۰ در سراسر کشور در ایام نوروز آماده خدمات دهی به مشمولان است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس،مشمولان می توانند لیست دفاتر فعال در نیمه اول فروردین سال ۱۴۰۰ را در درگاه خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+۱۰ به نشانی epolice.ir/news.php مشاهده کنند.

منبع: ساعت کاری دفاتر پلیس + 10 در نوروز 1400

در ادامه بخوانید: درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی

۱,۴۱۳ بازديد

هر ساله اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل باید حساب سود و زیان و درآمد خود در سال گذشته را در قالب یک اظهارنامه مالیاتی به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کنند . زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400، از ابتدای خرداد تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ بوده و نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی 1400 نیز از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور می باشد.

 

 

شیوه تعیین مالیات در کشور ما بر اساس خوداظهاری است ، به این معنا که صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی لازم است که حساب درآمد و سود و زیان خود را هر ساله در قالب یک اظهارنامه مالیاتی ثبت و تسلیم کنند . چه اشخاص حقیقی و چه اشخاص حقوقی ملزم به تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود به اداره مالیات هستند ، هر چند که قوانین متفاوتی بر آن ها حاکم است .

اشخاص حقیقی به سه گروه تقسیم می شوند و تفاوت آن ها در ارائه صورت حساب ها ، نگهداری دفاتر و مواردی از این دست می باشد . مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی برای صاحبان مشاغل و اشخاص حقیقی با توجه به شیوع کرونا در سال 1400 دو ماه افزایش یافته است .

با توجه به اهمیت زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی 1400 که لازم است در محدوده زمانی تعیین شده  انجام گیرد و همچنین رعایت نحوه صحیح ثبت اظهارنامه مالیاتی، در این مقاله به توضیحات کاملی در خصوص ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل ۱۴۰۰ می پردازیم؛ با این توضیح که ابتدا در مورد زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400 توضیح داده و در بخش دوم،  در مورد نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل ۱۴۰۰ صحبت خواهیم کرد.



اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل مشمول مالیات 1400

منظور از اشخاص حقیقی ، کسبه و صاحبان مشاغل هستند که از جمله آن ها می توان به دارندگان کارت بازرگانی ، صاحبان کارخانه ها ، واحد های تولیدی ، صاحبان فروشگاه های کوچک یا بزرگ و مواردی از این دست اشاره کرد .

اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل مطابق با ماده دو آیین نامه اجرایی ماده 25 قانون مالیات ها به گروه های ذیل تقسیم می شوند :

 گروه اول اشخاصی هستند که مجموع مبلغ فروش کالا و خدمات سال قبل یا ده برابر درآمد مشمول مالیات قطعی شده ( قبل از کسر معافیت ) طبق آخرین برگ مالیات قطعی ( مجموع اصلی و متمم ) عملکرد سال 1391 و به بعد که تا تاریخ پایان دی ماه سال قبل از شروع سال مالیاتی ابلاغ شده باشد ، هر کدام بیشتر از مبلغ سی میلیارد ریال باشد .

همچنین اشخاص ذیل فارغ از حجم فعالیتشان جزو مودیان مالیاتی گروه اول محسوب می شوند :

1- دارندگان کارت بازرگانی ( واردکنندگان و صادرکنندگان )
2- صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی و بهره برداران معادن دارای جواز تأسیس و پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذی ربط
3- صاحبان هتل های سه ستاره و بالاتر
4- صاحبان بیمارستان ها ، زایشگاه ها ، کلینیک های تخصصی
5- صاحبان مشاغل صرافی
6- فروشگاه های زنجیره ای دارای مجوز فعالیت از وزارتخانه ذی ربط

 

​ گروه دوم اشخاصی هستند که مجموع مبلغ فروش کالا و خدمات سال قبل یا ده برابر درآمد مشمول مالیات قطعی شده ( قبل از کسر معافیت ) طبق آخرین برگ مالیات قطعی ( مجموع اصلی و متمم ) عملکرد سال 1391 و به بعد که تا تاریخ پایان دی ماه سال قبل از شروع سال مالیاتی ابلاغ شده باشد . هر کدام بیشتر از مبلغ ده میلیارد و تا سی میلیارد ریال باشد .

 

​ کسانی که در گروه اول و دوم جای نمی گیرند ، در دسته گروه سوم محسوب می شوند که اکثرا شامل کسب و کارهای کوچک می شود . عمده تفاوت گروه های بالا ، در نگهداری دفاتر و ارائه صورت حساب ها می باشد ، علی الخصوص مودیان مالیاتی حقیقی گروه اول در این خصوص تعهدات بیشتری دارند .

همچنین مودیان مالیاتی که در هر کدام از این گروه ها جای بگیرند تا سه سال بعد موظف به انجام تعهداتی گروهی که در آن قرار گرفته اند می باشند و در طول این سه سال نمی توانند در گروه پایین تری قرار گیرند .

بیشتر بخوانید: مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی

 

زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400

اشخاص حقیقی و حقوقی از حیث زمان ثبت نام و ارسال فرم های اظهارنامه های مالیاتی نیز با یکدیگر تفاوت دارند . به طور کلی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل از اول تا 31 خرداد ماه هر سال فرصت دارند ، حساب درآمد و سود و زیان سال مالیاتی خود را در قالب یک اظهارنامه مالیاتی به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کنند .

سال مالیاتی کلیه اشخاص حقیقی از اول فروردین ماه تا آخر اسفند ماه محاسبه می شود و به این معناست که در این محدوده زمانی یک ساله ، واحد تولیدی ، کسبی یا صنفی چه میزان درآمد و سود و زیان داشته است . لازم به ذکر است که با توجه به شیوع کرونا زمان و مهلت ارسال اظهارنامه های مالیاتی 99 به دو مدت ماه تمدید شد و مودیان محترم تا 31 مرداد ماه برای ارسال اظهارنامه های مالیاتی ۹۹ خود فرصت داشته اند.

زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400، هنوز از طریق مراجع رسمی اعلام نشده و بنابراین نمی توان به طور قطع از زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل ۱۴۰۰ صحبت نمود، اما با توجه به وضعیت خاص کشو و ادامه شیوع بیماری کرونا،می توان پیش بینی نمود که زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی 1400 جهت جلوگیری از تجمع مودیان مالیاتی در ادارات مالیات و حفظ فاصله گذاری اجتماعی، هم چون سال 99 تا پاین مرداد ماه ۱۴۰۰ باشد.

به محض اعلام رسمی زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی 1400، زمان قطعی ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل ۱۴۰۰ به این بخش از مقاله اضافه گردیده و مقاله به روز رسانی می شود.

بیشتر بخوانید: زمان ثبت نام اظهار نامه مالیاتی

 

نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400

همانطور که گفته شد ، شیوه تعیین مالیات در کشور ما براساس خود اظهاری است . برخلاف گذشته که اظهارنامه های مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی در فرم های چاپی پیش آماده تهیه می شدند ، امروزه با طراحی و راه اندازی سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی ، اظهارنامه ها به صورت الکترونیکی ثبت نام و ارسال می شوند .

نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400 بدین صورت است که، اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی در اولین قدم لازم است که ابتدا در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی ثبت نام کنند . برای ثبت نام در این سامانه باید چند مرحله پشت سر گذاشته شود که می توان به پیش ثبت نام الکترونیکی ، ثبت نام الکترونیکی ، راستی آزمایی اطلاعات و مرحله نهایی اشاره کرد .

بعد از آنکه مراحل ثبت نام اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل با موفقیت به پایان رسید ، باید اظهارنامه مالیاتی انفرادی یا مشترک  ۱۴۰۰  در همین سامانه ثبت شود . اظهارنامه مالیاتی انفرادی 1400 به این معناست که مودی مالیاتی منفردا صاحب کسب و پیشه می باشد و شریکی ندارد .

اظهارنامه مالیاتی مشترک ۱۴۰۰  به این معناست که شخص حقیقی با شریک خود در خصوص کسب و کار مشترکشان اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم می کند . دقت کنید که عدم صداقت در ارسال اطلاعات و یا عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی 1400 می تواند موجبات جریمه یا مجازات را برای مودی مالیاتی فراهم آورد . برای اطلاع از نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1400 و مشاهده راهنمای تصویری ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۰ می توانید مقاله ذیل را مطالعه کنید .

در ادامه بخوانید: ثبت نام اظهارنامه مالیاتی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اظهارنامه اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل 1400 در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون اظهارنامه اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل ۱۴۰۰ ​ پاسخ دهند .

 

سوالات متداول

 

1- ✔️ اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل در چند دسته جای می گیرند ؟ چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟

✔️ به طور کلی اشخاص حقیقی در سه دسته جای میگیرند و تفاوت آن ها در ارائه صورت حساب ها و نگهداری دفاتر می باشد که توضیحات کامل در خصوص آن در مقاله آورده شده است .

2- ✔️ ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی 1400 باید در چه زمانی انجام شود ؟

✔️ اشخاص حقیقی تا 31 خرداد ماه هر سال فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی همان سال را ارسال کنند و با توجه به شیوع کرونا این مدت برای سال 1400 دو ماه تمدید می شود که جزئیات مربوط به آن در مقاله آمده است .

3- ✔️ اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل از چه طریقی باید اظهارنامه مالیاتی 1400 خود را ثبت کنند ؟

✔️ ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1400 اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی انجام می گیرد که در مقاله بررسی شده است .

منبع : ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی

نرخ دیه در سال 1400

۱,۴۱۴ بازديد

دیه، مالی است که در شرع  ، برای جنایت غیر عمدی بر نفس ، عضو ، یا منفعت ، یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص امکان ندارد ، مقرر شده است. نرخ دیه در سال 1400 توسط قوه قضاییه تعیین شده است که مبلغ آن در ماه های غیر حرام یا عادی ، 480 میلیون تومان و در ماه های حرام معادل 640 میلیون تومان می باشد.

 

 

در صورتی که جنایاتی که علیه جان افراد انجام شده و یا سلامتی اعضای آنها را دچار آسیب کرده باشد ، می توان دیه تعیین و پرداخت نمود که در واقع ، مال معینی است که میزان آن در شرع مقدس تعیین شده است .

به همین مناسبت ، همه ساله با توجه به ملاک های تعیین شده در شرع ، نرخ دیه ای توسط قوه قضاییه تعیین می شود که سال 1400 نیز از این موضوع مستثنی نبوده و برای آن ، نرخ و میزان دیه کامل انسان مشخص شده است که در مقایسه با سال گذشته یعنی نرخ دیه سال ۹۹ حدود 40 درصد افزایش مبلغ داشته است .

به همین مناسبت ، در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی این سوال بپردازیم که نرخ دیه کامل انسان در سال 1400 چقدر است و در صورتی که شخصی محکوم به پرداخت دیه کامل در سال ۱۴۰۰شود ، چه مبلغی از دیه برای وی تعیین خواهد شد ؟ همچنین ، مبلغ دیه سال 1400 در ماه های حرام و غیر حرام نیز محاسبه و جدول قیمت دیه را توضیح خواهیم داد .



دیه چیست

یکی از مهم ترین انواع مجازات هایی که برای برخی از جرایم در قانون مجازات اسلامی در نظر گرفته شده است ، دیه می باشد . دیه در ماده 448 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 تعریف شده است که بر اساس ماده مذکور : " دیه مقدر ، مال معینی است که در شرع مقدس ، به سبب جنایت غیر عمدی بر نفس ، عضو ، یا منفعت ، یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص ندارد ، مقرر شده است " .

با توجه به تعریفی که از دیه ارائه شد ، می توان گفت در صورتی که جرایم غیر عمدی سبب آسیب به جان ، اعضای بدن ( ضرب و جرح ) و منافع دیگری صورت گرفته باشد ، به حکم شرع میزانی دیه تعیین می شود که مجرم باید به شخص بزه دیده و یا ورثه او بپردازد .

علاوه بر این ، در شرایطی که جرم ، از نوع عمدی بوده باشد ولی به دلایلی نتوان مرتکب را قصاص نمود ، می توان دیه تعیین و پرداخت کرد . یا اینکه گاهی ممکن است حکم قصاص برای جرمی صادر شده باشد ، اما خود بزه دیده و یا اولیای دم وی ، به دریافت دیه به جای قصاص راضی شوند و به اصطلاح دیه بگیرند که در ادامه این مقاله به بررسی جدول قیمت دیه برای سال 1400 خواهیم پرداخت .

حتما بخوانید: در چه مواردی دیه پرداخت می شود

 

نحوه تعیین میزان و نرخ دیه 1400

در قسمت قبل به تعریف مختصری از دیه به عنوان یکی از مجازات های پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی پرداخته شد ؛ با این حال نکته مهمی که در ارتباط با دیه وجود دارد ، نرخ و مبلغی از دیه است که برای مجرم تعیین شده و وی محکوم به پرداخت آن می باشد .

بررسی این موضوع یعنی نرخ و میزان دیه کامل انسان ، از آن جهت مهم و ضروری است که مبلغ و نرخ دیه در هر سال با سال قبل تفاوت دارد ؛ چرا که تورم موجود در کشور نیز اقتضا می کند همه ساله نرخ دیه مشخصی تعیین شود که تنها برای همان سال قابل اعمال است و دیه سال 1400 نیز از این قضیه مستثنی نیست .

در همین راستا ، نرخ قیمت دیه کامل انسان در هر سال طبق نظر کارشناسان و با توجه به درصد تورمی که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می شود ، تعیین شده و در اختیار رئیس قوه قضاییه قرار می گیرد که رئیس قوه قضاییه نیز آن را به اطلاع عموم می رساند .

نرخ مبلغ دیه کامل انسان در سال ۱۴۰۰ نیز به همین نحو تعیین شده است و بخشنامه دیه سال هزار و چهارصد توسط رئیس قوه قضاییه صادر شده که با افزایش حدود 40 درصدی همراه بوده است که در ادامه به بررسی مبلغ و قیمت دیه در سال 1400 خواهیم پرداخت .

بیشتر بخوانید: مهلت پرداخت دیه چقدر است

 

نرخ دیه کامل انسان در سال 1400

همانطور که اشاره شد ، رئیس قوه قضاییه با صدور بخشنامه ای ، نرخ و مبلغ دیه کامل انسان در سال ۱۴۰۰ را ابلاغ نموده اند که این مبلغ ، با افزایش  حدود 40درصدی نسبت به سال گذشته یعنی سال 1399 مواجه بوده است . بر اساس این ابلاغیه ، " در اجرای ماده 549 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و با توجه به بررسی ‌های به عمل آمده ، قیمت دیه کامله در ماه‌ های غیر حرام از ابتدای سال 1400، مبلغ چهارمیلیارد و هشتصد میلیون ریال تعیین می‌ گردد " .

بر این اساس ، مبلغ دیه ای که برای سال 1400 تعیین شده است ، چهارصد و هشتاد میلیون تومان ( 480/000/000 ) خواهد بود که برای انسان کامل در نظر گرفته شده است و در صورتی که شخصی محکوم به پرداخت دیه ای معادل دیه کامل انسان محکوم بشود ، باید مبلغ چهارصد و هشتاد میلیون تومان دیه بپردازد که این مبلغ ، برای ماه های عادی یعنی ماه های غیر حرام می باشد .

همچنین ، طبق قواعد کلی ، مبلغ دیه در ماه های حرام به میزان مشخصی تغلیظ شده و افزایش می یابد که مبلغ تغلیظ دیه در ماه های غیر حرام ، معادل یک سوم دیه کامل انسان می باشد . از آن جهت که یک سوم دیه کامل انسان در سال ۱۴۰۰ ( که چهارصد و هشتاد میلیون تومان تعیین شده است ) ، معادل صد و شصت میلیون تومان می شود ، در ماه های حرام ، مبلغ صد و شصت میلیون تومان ( 160/000/000 ) به نرخ دیه کامل انسان در ماه های عادی افزوده خواهد شد .

بنابراین جدول ، نرخ و قیمت دیه انسان در سال ۱۴۰۰ در ماه های حرام ، معادل ششصد و چهل میلیون تومان ( 640/000/000 ) خواهد بود . لازم به ذکر است که ماه های حرام به ماه های محرم ، رجب ، ذی الحجه و ذی القعده می باشند که در این ماه ها ، مبلغ دیه افزایش یافته و به اصطلاح تغلیظ می شود .

در ادامه بخوانید: مسئول پرداخت دیه کیست

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نرخ دیه کامل انسان در سال 1400، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نرخ دیه کامل انسان در سال ۱۴۰۰ پاسخ دهند . 

 

سوالات متداول

 

1- دیه کامل انسان در سال 1400 چگونه تعیین می شود ؟

همه ساله قوه قضاییه مبلغ و قیمت دیه را تعیین می کند که در سال 1400 نیز این مبلغ مشخص و به تصویب رئیس قوه قضاییه رسیده است که برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

2- نرخ و مبلغ دیه کامل انسان برای سال 1400 چقدر تعیین شده است ؟

دیه کامل انسان برای سال 1400 ، مبلغ چهارصد و هشتاد میلیون تومان تعیین شده است که برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه کامل می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

3- مبلغ دیه در سال 1400 به ازای ماه های حرام چقدر است ؟

در ماه های حرام به میزان یک سوم به مبلغ دیه کامل اضافه می شود که در سال 1400 دیه کامل انسان برای ماه های حرام معادل ششصد و چهل میلیون تومان خواهد بود که جزییات محاسبه دیه در ماه های حرام ضمن مقاله توضیح داده شده است .

منبع : نرخ دیه در سال 1400

درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

۱,۵۴۳ بازديد

درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir یکی از درگاه های پرکاربرد برای تمام افراد جامعه بوده که بسیاری از امور مربوط به نظام وظیفه و پلیس راهور را به صورت غیر حضوری  ارائه می دهد. پیگیری مدارک پستی، استعلام وضعیت پلاک فک شده، ثبت درخواست تعجیل و تمدید سربازی و استعلام وضعیت درخواست کارت المثنی پایان خدمت، نمونه هایی از خدمات درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی می باشد.

 

 

با توجه به گسترش دولت الکترونیک و الکترونیکی شدن بسیاری از امور مربوط به جامعه، درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir نیز برای انجام بعضی از امور مربوط به پلیس راه اندازی شده است. افراد می توانند با کمک سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir بعضی از امور مربوط به پلیس +10 مانند استعلام تخلفات خودرو و موتور، وضعیت پلاک فک شده، استعلام درخواست کارت پایان خدمت المثنی، استعلام کسری خدمت سربازی و ... را به صورت غیر حضوری انجام دهند.

از آنجا که در سایت واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir تمامی امور مربوطه، در کمترین زمان ممکن، به صورت کاملا الکترونیکی و بدون هیچ هزینه ای قابل انجام بوده و همچنین، استفاده از این سامانه، نقش قابل ملاحظه ای در کاهش مراجعه افراد به ادارات دولتی و کمک به رعایت سیاست فاصله گذاری اجتماعی داشته، استفاده از درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی به تمام افراد جامعه توصیه می گردد.

با توجه به آنچه در مورد اهمیت استفاده از درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir گفته شد و به جهت آشناسازی افراد جامعه با این سامانه، در این مقاله به معرفی جامع درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی پرداخته، ضمن تشریح نحوه ورود به این سامانه، در مورد امکانات درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی نیز توضیحاتی را ارائه خواهیم نمود.



معرفی درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

طی سال های گذشت، ده ها سامانه اینترنتی همچون سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضاییه و سامانه سماس توسط دولت راه اندازی شده و سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی نیز یکی از این سامانه ها می باشد. سایت نیروی انتظامی ایران به آدرس police.ir یک درگاه اینترنتی برای اطلاع رسانی های مربوط به پلیس می باشد. در این سامانه، افراد می توانند از تمام امکانات و اخبار مربوط به نیروی انتظامی مطلع شوند. افراد با کمک این سایت و لینک هایی که درون آن قرار دارد، می توانند امور استخدام و گزینش، امور مربوط به مشاوره غیر حضوری و ... را مشاهده نموده و انجام دهند.

در سایت نیروی انتظامی، سامانه ای به نام درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir وجود دارد که بسیاری از امور مربوط به پلیس +10 و پلیس راهور و ... را به صورت غیر حضوری انجام می دهد. به طور مثال بسیاری از امور مربوط به پلیس راهور مانند استعلام و پرداخت جرایم رانندگی، استعلام وضعیت پلاک های فک شده و ... در این سامانه ارائه می شود.

یکی از امکانات مهم سایت واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir، خدمات مربوط به نظام وظیفه و مشمولان است. تمامی مشمولان می توانند با ورود به این سامانه از امکاناتی که در اختیار آن ها قرار داده می شود، استفاده کنند. لازم به ذکر است که شرط استفاده مشمولان از خدمات مربوط به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir این است که آن ها حتما کد سخا خود را از دفاتر پلیس +10 دریافت کرده باشند. دریافت کد سخا، زمانی امکان پذیر است که امور مربوط به ارسال دفترچه نظام وظیفه انجام شده باشد.

با توجه به توضیحات داده شده، سایت واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir یک درگاه پرکاربرد برای تمامی افراد جامعه است؛ چرا که این سامانه بسیاری از امور مربوط به افراد جامعه و سربازان را به صورت غیر حضوری و اینترنتی ارائه می دهد. 

مزیت درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir این است که افراد بدون هیچ گونه مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10 یا مراکز دیگری امور مربوط به پلیس را به صورت اینترنتی انجام می دهند. این درگاه باعث شده است که در زمان و هزینه های مربوط به رفت و آمد مردم صرفه جویی قابل ملاحظه ای شود.

یکی از خدماتی که در درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی ارائه شده است،  استعلام پلاک های فک شده یا همان استعلام پلاک فعال با کد ملی می باشد. برای آگاهی از این خدمت، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

حتما بخوانید: استعلام پلاک فعال خودرو با کد ملی

 

 

نحوه ورود به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

شاید بعضی از افراد از نحوه ورود به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir اطلاعی نداشته باشند و همین اتفاق هم موجب شود که نتوانند از امکانات غیر حضوری این سامانه استفاده کنند. در ادامه برای آشنایی هر چه بیشتر شما، آموزش تصویری نحوه ورود به این درگاه را آورده ایم.

برای استفاده از خدمات مربوط به سامانه های دولتی از جمله سامانه خدمات دولت به مردم، نخست باید وارد آن سامانه شد. برای استفاده از خدمات مربوط به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir نیز شما باید ابتدا به سایت نیروی انتظامی وارد شوید و سپس با کمک لینک های مربوطه، لینک مربوط به سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی را انتخاب کنید و وارد سامانه شوید. نحوه ورود به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir به شرح زیر می باشد.

1- ابتدا یکی از مرورگرهای روی گوشی یا سیستم عامل ویندوز خود را باز کنید.

 

درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

 

2- در قسمت جستجوی گوگل عبارت « سایت نیروی انتظامی » را جستجو کنید.

 

سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی

 

3- طبق تصویر زیر به سایت اصلی نیروی انتظامی به آدرس police.ir وارد شوید. دقت کنید که برای ورود به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی ابتدا باید به سایت اصلی نیروی انتظامی وارد شوید.

 

سایت واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی

 

4- در این سایت امکانات و گزینه های مختلفی را مشاهده می کنید. برای ورود به سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی، باید بر روی گزینه درگاه واحد خدمات کلیک کنید. 

 

سایت واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی

 

5- در مرحله بعدی بر روی گزینه « کلیه خدمات اینترنتی پلیس » کلیک کنید تا وارد سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir شوید.

 

سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی

 

6- در حال حاضر شما وارد سایت اصلی واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی شده اید و می توانید با توجه به امکانات آن بر روی یکی از لینک ها کلیک کنید و از امکانات سایت به صورت غیر حضوری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: سامانه پیگیری گواهی عدم سوء پیشینه

 

امکانات عمومی درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

​همانطور که گفتیم سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir همانند سایر سامانه های دولتی نظر سامانه همتا، خدمات بسیار زیادی را به مردم ارائه می دهد؛ یکی از مهم ترین خدمت هایی که در این سامانه ارائه می شود، خدمات مربوط به سربازان و مشمولان نظام وظیفه می باشد. برای آشنایی هر چه بیشتر شما خدمات مربوط به این سامانه را به صورت دسته بندی زیر برای شما لیست کرده ایم.

بعضی از امکانات مربوط به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir برای تمامی مردم می باشد و همه افراد می توانند از آن ها استفاده کنند. این خدمت ها که همان خدمت های عمومی این سایت هستند، به صورت زیر دسته بندی می شود: 

البته دقت نمایید که برای استفاده از هر کدام از این امکانات افراد باید با در دست داشتن اطلاعات خاصی به سامانه وارد شوند. به طور مثال، اگر فردی می خواهد استعلام نمره منفی گواهینامه را انجام دهد، باید شماره گواهینامه خود را در سایت وارد نماید.

1- استعلام نمره منفی گواهینامه

2- استعلام تخلفات مربوط به خودرو و موتورسیکلت 

3- پیگیری مدارک پستی

4- پیگیری کارت هوشمند سوخت خودرو و موتورسیکلت

5- پرداخت الکترونیکی جرایم

نکته: تمامی افراد که از طریق امکان استعلام تخلفات مربوط به خودرو و موتورسیکلت از وضعیت جریمه های خود مطلع شدند، می توانند بدون هیچ گونه مراجعه حضوری، به سامانه پرداخت الکترونیکی جرایم وارد شوند و هزینه های مربوط به جریمه های خود را پرداخت کنند.

6- اصلاح اطلاعات مربوط به مالکین خودروها

7- استرداد اموال کشف شده و سرقت شده به مال باختگان

8- سامانه اینترنتی دریافت تصویر اغتشاشگران

9- استعلام وضعیت پلاک فک شده

10- استعلام خودروهای تصادف کرده و تصادفات رانندگی

11- فرم شناسه گذرنامه

12- ثبت نام داوطلبان استخدام در ناجا

13- ارائه خدمات مربوط به چت آنلاین به مردم

نکته: خدمت چت آنلاین در درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir برای عموم مردم قابل استفاده می باشد. همه مردم می توانند در صورت نیاز به مشاوره و صحبت با پلیس فتا از این امکان استفاده کنند.

14- ثبت گزارشات مردمی در سامانه

امکانات مربوط به نظام وظیفه درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

استفاده از امکانات مربوط به نظام وظیفه در این سامانه، به شرطی امکان پذیر است که افراد کد سخا نظام وظیفه خود را دریافت کرده باشند. بنابراین، تمامی افرادی که قصد استفاده از خدمات مربوط به نظام وظیفه در درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir را دارند، باید ابتدا به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند و کد سخا خود را دریافت نمایند و سپس با کمک کد سخا خود از امکانات مربوط به نظام وظیفه که در این سایت ارائه می شود، استفاده کنند.

امکانات مربوط به نظام وظیفه که در این سامانه ارائه می شوند، به شرح زیر می باشند.

1- خرید دفترچه نظام وظیفه عمومی 

2- ثبت درخواست تعجیل و تمدید سربازی

3- استعلام وضعیت درخواست معافیت کفالت

4- استعلام وضعیت درخواست معافیت پزشکی

5- استعلام وضعیت درخواست تحصیلی

6- استعلام موارد خاص مربوط به نظام وظیفه

7- استعلام سابقه خدمت سربازی

8- استفاده از مشاوره مربوط به نظام وظیفه

9- استعلام وضعیت صدور کارت پایان خدمت سربازی

10- استعلام وضعیت صدور مجوز خروج از کشور برای مشمولان

11- امور مربوط به امریه سربازی و جذب آن 

12- استعلام وضعیت درخواست کارت المثنی پایان خدمت 

13- استعلام وضعیت درخواست کسری خدمت

14- استعلام وضعیت درخواست تعویض کارت پایان خدمت

15- استعلام و ثبت درخواست مربوط به مجوز خروج از کشور

16- استعلام درخواست معافیت جریمه مربوط به غیبت سربازان

17- صدور مجوز موقت مربوط به خروج از کشور مشمولان

لازم به ذکر است که درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی، تنها سامانه اینترنتی ایجاد شده توسط دولت در جهت غیر حضوری کردن خدمات ارائه شده نبوده و در طی سال های گذشته، ده ها سامانه و نرم افزار در این راستا راه اندازی شده که نرم افزار دولت همراه یکی از آن ها و از بهترین نمونه ها می باشد. برای کسب اطلاع در مورد این نرم افزار پیشنهاد می شود که مقاله زیر را مطالعه نمایید.

در ادامه بخوانید: دانلود نرم افزار دولت همراه

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

 

1- درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی چیست؟

درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی سامانه ای است که بسیاری از امور مربوط به راهور را به صورت غیر حضوری انجام می دهد که جزییات آن در متن مقاله آورده شده است.

2- نحوه ورود به درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی به چه صورت می باشد؟

باید ابتدا به سایت نیروی انتظامی police.ir وارد شوید و سپس با کمک لینک های مربوطه لینک مربوط به سامانه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی را انتخاب کنید که به طور کامل در متن مقاله توضیح داده شده است.

3- درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir شامل چه امکاناتی می باشد؟

امکانات درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir به دو گروه کلی امکانات عمومی و امکانات موبوط به نظام وظیفه تقسیم شده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

منبع : درگاه واحد خدمات اینترنتی نیروی انتظامی police.ir

زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۱۴۰۰

۱,۴۱۳ بازديد

کانون وکلا دادگستری برای گزینش علاقه مندان ، آزمونی تحت عنوان آزمون وکالت برگزار می کند . این آزمون هر ساله به طور منظم در آذر ماه برگزار می شود و اطلاع داوطلبان از زمان دقیق برگزاری برای برنامه ریزی در جهت جمع بندی و مطالعه دروس باقی مانده ضروری است .

 

 

این روزها وکالت یکی از پرطرفدارترین مشاغلی است که جایگاه اجتماعی بسیار مهمی در بین مردم دارد . تنها کسانی که تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق و یا رشته های مرتبط دارند می توانند در این حوزه فعالیت کنند که البته لازم است ابتدا در آزمونی به نام آزمون وکالت پذیرفته شوند .

از آنجا که رقابت در این آزمون بسیار تنگاتنگ و تعداد شرکت کنندگان زیاد است لازم است کسانی که علاقه مند به پذیرش در این آزمون هستند با اطلاع از زمان دقیق برگزاری ، خود را برای شرکت در این رقابت آماده کنند و برای زمان باقی مانده خود برنامه ریزی های لازم را در مورد جمع بندی دروس انجام دهند . به همین علت در ادامه به بررسی زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99 می پردازیم .



زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99

همانطور که گفتیم اطلاع از زمان برگزاری کمک می کند تا با توجه به مهلت باقی مانده تا زمان برگزاری آزمون نسبت به انتخاب منابع و جمع بندی دروس اقدام شود . برفرض اگر شما فرصت زیادی تا برگزاری آزمون داشته باشید می توانید از منابع کمی مفصل تر و برعکس اگر فرصت کوتاهی باقی مانده ، منطقی است که از خلاصه مطالب و یا صرفا خواندن مواد قانونی بدون توضیحات استفاده کنید .

هر چند پیش از این، براساس اطلاعیه اتحادیه سراسری کانون های وکلا دادگستری ایران در خصوص آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99 ،  آزمون وکالت سال جاری به دلیل بیماری کرونا به تعویق افتاده و بنا بود تا در تاریخ 22 اسفند ماه 99 برگزار گردد، اما با انتشار اطلاعیه جدید سازمان سنجش در تاریخ 99/12/18 بار دیگر، آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری ۹۹ به تعویق افتاد. متن کامل اطلاعیه سازمان سنجش به شرح زیر می باشد:

 

++++

 به اطلاع متقاضیان گرامی شرکت در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ایران سال 1399 - (اسکودا) می‌رساند این سازمان براساس مصوبه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و دستورالعمل های اعلامی وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آماده برگزاری این آزمون در روز جمعه 22 اسفند ماه بود که در روز سه شنبه 19 اسفند ماه با اعلام معاونت محترم بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر حاد شدن شرایط انتشار بیماری کرونا و اعمال محدودیت های بیشتر در اکثر استان ها و ضرورت تغییر شرایط برگزاری آزمون از قبیل اضافه کردن شهرها و حوزه های امتحانی جدید، سازمان سنجش آموزش کشور به لحاظ رعایت اصول فنی و اجرایی جهت تامین الزامات وزارت محترم بهداشت و عدم امکان اعمال آنها در این بازه زمانی محدود، چاره ایی جز تعویق آزمون نداشت.
در این مساله مسئولان و همکاران اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران هیچ تقصیری نداشته و نهایت تلاش و رایزنی خود را انجام دادند تا این آزمون سر موعد مقرر برگزار شود. لذا سازمان سنجش آموزش کشور ضمن عذرخواهی از متقاضیان عزیز، به اطلاع می رساند این آزمون در تاریخ 99/12/22 برگزار نمی گردد و با توجه به هماهنگی بعمل آمده انشاالله در روز جمعه مورخ 1400/1/20 برگزار خواهد شد.

++++

 

مشاوره زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99

از آنجایی که آزمون وکالت یکی از آزمون های بسیار دشوار و با متقاضی زیاد است ، هر چه فرصت بیشتری برای مطالعه و تسلط بر مطالب درسی اختصاص داده شود ، احتمال قبولی در این آزمون افزایش می یابد . البته از آنجایی که حجم مطالب بسیار زیاد و گسترده است ، گزیده خوانی و تمرکز بر مطالب مهم می تواند تاثیر به سزایی در آمادگی بیشتر برای شرکت در آزمون داشته باشد . از این رو اطلاع از زمان برگزاری آزمون وکالت ۹۹ برای برنامه ریزی دقیق و مدیریت زمان در پیشرو نقش مهمی را ایفا می کند .

در پایان، لازم به ذکر است که آزمون وکالت توسط دو نهاد مرکز وکلا قوه قضاییه و کانون وکلا دادگستری برگزار می شود . بنابراین داوطلبان می توانند برای افزایش شانس قبولی خود و اخذ پروانه وکالت در هر دو این آزمون ها ثبت نام کنند تا اگر در یکی از آزمون ها نتیجه دلخواهشان را کسب نکردند شانس قبولی در آزمون دیگری را داشته باشند .

درست است که دو نهاد متفاوت متصدی برگزاری این آزمون ها می باشد و کانون وکلا دادگستری سابقه بسیار طولانی تری از مرکز وکلا قوه قضاییه دارد اما در عمل به پذیرفته شدگان هر دو این آزمون ها پروانه وکالت اعطا می شود و از این جهت تفاوتی بین آن ها وجود ندارد .

بیشتر بخوانید: زمان برگزاری آزمون وکالت قوه قضاییه

 

زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۱۴۰۰

پس از لغو برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری سال 99 در اسفند و موکول شدن آن به فروردین 1400، شایعاتی ایجاد گردید مبنی بر اینکه آزمون وکالت کانون وکلا سال 99 و 1400 ادغام شده و نهایتا یک آزمون وکالت در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد گردید. این امر واکنش رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ( اسکودا ) را در پی داشت و طی اعلام ایشان در صفحه اینستاگرام وی، چنین اطلاع رسانی گردید که آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 1400 در آزمون وکالت ۹۹ ادغام نشده و در اواخر شهریورماه یا اوایل مهرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد گردید.

اما، در جلسه روسای کانون های وکلای دادگستری که در تاریخ 26 اسفتند ماه 99 برگزار شد، تصمیم جدیدی در مورد زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا 1400 اتخاذ گردید. مطابق گزارش روابط عمومی اسکودا، بر اساس تصمیم هیات روسای کانون های وکلای دادگستری، زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۱۴۰۰، آبان ماه 1400 خواهد بود. لازم به ذکر است که در اطلاعیه صادره صرفا ماه برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا مشخص گردیده و روز دقیق این آزمون هنوز مشخص نمی باشد.

داوطلبان بعد از شرکت در آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۹۹ به دنبال اطلاع از نتیجه آزمون و مشاهده کارنامه آزمون وکالت خود هستند . زمان اعلام نتایج آزمون وکالت کانون وکلا ، اصولا در اواسط دی یا اوایل بهمن ماه می باشد.

در ادامه بخوانید: زمان اعلام نتایج آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 99 در کانال تلگرام آزمون های حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۹۹ پاسخ دهند .

 

سوالات متداول

 

1- آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری در چه تاریخی برگزار می شود ؟

آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری حدودا در آذر ماه برگزار می شود که جزئیات مربوط به برگزاری این آزمون در مقاله آورده شده است .

2- کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری چه زمانی در دسترس داوطلبان قرار می گیرد ؟

کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری معمولا سه تا پنج روز قبل از تاریخ برگزاری آزمون منتشر می شود که نحوه دسترسی به آن در مقاله آمده است .

3- آیا کانون وکلا دادگستری تنها نهادی است که مجوز برگزاری آزمون وکالت را داراست ؟

خیر ، به غیر از کانون وکلا دادگستری ، مرکز وکلا قوه قضاییه نیز مجوز برگزاری آزمون وکالت را داراست که در مقاله به تفاوت ها و شباهت های این دو آزمون پرداخته شده است .

منبع : زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری ۱۴۰۰

نحوه استعلام علائم تجاری

۱,۴۲۷ بازديد

جستجو و استعلام علائم تجاری قبل از هرگونه اقدام برای ثبت برند این امکان را به افراد می دهد تا بدون صرف هزینه زیاد و اتلاف وقت به راحتی بتوانند از وجود یا عدم وجود علائم تجاری مشابه علامت تجاری مورد نظر خود مطلع شوند. جست و جو و استعلام علائم تجاری از طریق دو سایت مرکز مالکیت معنوی و روزنامه رسمی به صورت رایگان امکان پذیر می باشد.

برای مشاوره نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری

 

یکی از مهمترین مواردی که امروزه، صاحبان کسب و کارهایی که قصد ثبت علامت تجاری مورد نظر خود را دارند، با آن مواجه بوده، این مساله است که نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری قبل از ثبت آن به چه صورت است؟
برای پاسخ به این سوال در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که هنگامی که یک برند و علامت تجاری از لحاظ قانونی و در چارچوب قواعد حقوقی ثبت می گردد، اشخاص مختلف و مجموعه های تجاری دیگر نمی توانند از آن علامت تجاری مجددا استفاده کنند و این علامت منحصرا برای فرد یا مجموعه تجاری است که در ابتدا آن را انتخاب می کند.

قانونگذار کشور ما برای تمامی مسائل حقوقی، مقرراتی را تدوین کرده است. نحوه جست و جو و استعلام علائم تجاری نیز دارای قواعد قانونی می باشد که به منظور انجام سریعتر فرآیند جست و جو و استعام علائم تجاری و عدم برخورد با موانع قانونی، لازم است که مورد توجه قرار گیرد. به همین دلیل، در این مقاله به توضیح نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری پرداخته، ابتدا در مورد لزوم آن صحبت نموده و در بخش های بعد، سایت جست و جو و استعلام علائم تجاری، مراحل جست و جو و استعلام علائم تجاری از سامانه مرکز مالکیت معنوی و روزنامه رسمی کشور را توضیح خواهیم داد.



دلایل لزوم جستجو و استعلام علائم تجاری پیش از ثبت آن

بند الف ماده 30 قانون قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم تجاری در تعریف علائم تجاری مقرر داشته است: « علامت یعنی هر نشان قابل رویتی که بتواند کالاها یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد.»

به این ترتیب مطابق این ماده، علامت تجاری که در عرف تجاری برند نامیده شده، نشانی است شامل، تصویر، حرف، عدد و...  که بر روی کالا یا خدمات ارائه شده توسط یک شخص اعم از شخص حقیقی و شخص حقوقی، قرار داده شده و نشان دهنده و متمایز کننده آن کالا یا خدمت از نمونه های مشابه می باشد. توجه داشته باشید که این علائم تجاری، باید کاملا منحصر بفرد باشند تا مشتریان کالاها و خدمات مختلف بتوانند کالای مورد نظر خود را در میان صدها کالا یا خدمت مشابه ، به راحتی شناسایی و انتخاب نمایند. 

جستجو و استعلام علائم تجاری قبل از ثبت علامت، این امکان را به افراد می دهد تا بدون صرف هزینه زیاد و اتلاف وقت به راحتی بتوانند علامت تجاری مورد نظر خود را انتخاب کنند. در مواردی که افراد بدون جستجو و استعلام علائم تجاری، اقدام به ارائه درخواست برای ثبت علامت تجاری مورد نظر خود می کنند، این امکان وجود دارد که درخواست مذکور به دلیل شباهت علامت تجاری به علائم تجاری دیگری که قبلا به ثبت رسیده است، رد شود.

در چنین مواردی علاوه بر از دست رفتن هزینه ای که افراد، آن را برای ثبت علامت تجاری صرف کرده اند، زمان آن ها نیز هدر رفته و آغاز کار تجاری آن ها با تاخیر مواجه شده و چه بسا، در این فاصله،علامت تجاری دیگری که مجددا تصمیم به ثبت آن می گیرند نیز، توسط فرد دیگری ثبت شده باشد.به همین دلیل نیز به تمامی افراد و مجموعه هایی که قصد ثبت علائم تجاری دارند، توصیه می گردد که قبل از هرگونه اقدام قانونی جهت ثبت علائم تجاری، حتما از نحوه جستجو و استعلام علامت تجاری کسب اطلاع کرده و این استعلام را انجام دهند . 

 

 

 

معرفی سایت جست و جو و استعلام علائم تجاری

هنگامی که با نحوه جستجو و استعلام علامت تجاری آشنا شویم به راحتی می توانیم میزان احتمال ثبت شدن علامت مورد نظرمان را تشخیص دهیم و این امکان برای ما به وجود می آید تا بدانیم که آیا علائم تجاری و برندی مشابه علامت تجاری مورد نظر ما در گذشته توسط یک شخص حقیقی یا یک شخص حقوقی همچون یک شرکت ثبت شده است یا خیر. 

همانطور که اشاره کردیم تمامی برند ها و علائم تجاری در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت می رسند و همین موضوع باعث می شود تا یک مرجع جامع و کامل برای تشخیص تکراری بودن یا منحصر بفرد بودن علامت تجاری وجود داشته باشد تا افراد دچار سردرگمی نشوند و به راحتی دست به انتخاب بزنند. 

سوالی که اکنون ممکن است برای بسیاری از افراد به وجود آید آن است که دقیقا باید به چه سایتی مراجعه کنیم تا بتوانیم جست و جو و استعلام علائم تجاری را در کوتاه ترین زمان ممکن و سریعترین حالت ممکن انجام دهیم؟

1- اولین و اصلی ترین سایت جست و جو و استعلام علائم تجاری، سامانه مرکز مالکیت معنوی به نشانی iripo.ssaa.ir بوده که توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور راه اندازی شده است. البته سایت مرکز مالکیت معنوی تنها مختص به جست و جو و استعلام علائم تجاری نبوده و همانطور که از عنوان آن پیدا است، طیف گسترده ای از خدمات مرتبط با مالکیت فکری را به دست اندرکاران این حوزه ارائه می نماید.

فعالان عرصه مالکیت معنوی می توانند با مراجعه به این سامانه و با استفاده از بخش میز خدمات الکترونیک، کلیه امور مربوط به ثبت طرح های صنعتی، نشانه های جغرافیایی، ثبت علایم تجاری و ثبت اختراعات را به صورت اینترنتی و غیر حضوری در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند.

یکی از بخش های سایت مرکز مالکیت معنوی بخش ثبت علائم بوده که در این قسمت، خدمات متنوعی به کاربران ارائه شده است. راهنمای ثبت اظهارنامه علائم تجاری، راهنمای هزینه های مربوط به ثبت علائم تجاری، جست وجو در بانک اطلاعاتی که جست و جو و استعلام علائم تجاری را امکان پذیر ساخته و ثبت اظهارنامه علائم تجاری از امکانات بخش ثبت علائم تجاری سامانه مرکز مالکیت معنوی iripo.ssaa.ir می باشد. 

2- دومین سایتی که جست و جو و استعلام علائم تجاری از طریق آن امکان پذیر می باشد، سایت روزنامه رسمی به نشانی rrk.ir می باشد. از آنجا که مطابق قانون، کلیه علائم تجاری باید پس از تایید مراجع قانونی ثبت و در روزنامه رسمی آگهی شوند، چنانچه، علامت تجاری مورد نظر متقاضی، پیش از آن توسط فرد دیگری به ثبت رسیده و در روزنامه رسمی آگهی شده باشد، از طریق این سایت و بخش آگهی های قانونی آن قابل استعلام خواهد بود.

حتما بخوانید: ثبت اختراع در ایران

 

مراحل جست و جو و استعلام علائم تجاری از سایت مرکز مالکیت معنوی iripo.ssaa.ir

در سال های اخیر، با راه اندازی سامانه های ایینترنتی توسط دولت، استعلام بسیاری از امور به صورت اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری برای افراد امکان پذیر شده که استعلام شرکت و استعلام کارت بازرگانی نمونه هایی از آن می باشد. جست و جو و استعلام علائم تجاری نیز از این روند، میستثنی نبوده  و امکان استعلام اینترنتی آن همانطور که گفته شد، از طریق د و سامانه اصلی امگان پذیر می باشد. در این بخش به توضیح مراحل استعلام علائم تجاری از سامانه مرکز مالکیت معنوی iripo.ssaa.ir می پردازیم:

1- برای ورود به سایت مرکز مالکیت معنوی آدرس سامانه یعنی iripo.ssaa.ir را جست وجو کرده تا صفحه زیر به شما نشان داده شود. این صفحه، صفحه اصلی سایت مرکز مالکیت معنوی ایران می باشد.

 

نحوه جست و جو و استعلام علائم تجاری

 

2- با کلیک بر روی قسمت ( میز خدمات الکترونیک ) چند منو به شما نشان داده می شود. منوی مورد نظر ما، منوی ( ثبت علایم ) می باشد. از این منو، قسمت ( جست و جو در بانک اطلاعاتی ) را انتخاب نمایید.

 

علائم تجاری

 

3- صفحه ای که مطابق تصویر زیر ملاحظه می کنید، صفحه اصلی جستجو و استعلام علائم تجاری می باشد. به منظور جست و جو و استعلام علائم تجاری، لازم است تا اطلاعات مربوط به یکی از کادرهای صفحه را پر کرده و پس از اینکه کد امنیتی نشان داده شده را نیز وارد نمودید، دکمه جست و جو را کلیک نمایید. 

 

جست و جو علائم تجاری

 

اگر علامت تجاری ای که شما قصد ثبت کردن آن را دارید، قبلا توسط فرد یا افراد دیگری به ثبت رسیده باشد، در قسمت انتهایی فرم قابل مشاهده خواهد بود وگرنه، پیغام ( این جستجو شامل نتایجی نمی باشد ) نشان داده شده که بدین معناست که شما می توانید علامت تجاری مورد نظر خود را ثبت نمایید.

بیشتر بخوانید: استعلام شرکت

مراحل جست و جو و استعلام علائم تجاری از سایت روزنامه رسمی rrk.ir

همانطور که پیش از این گفته شد، جستجو و استعلام علائم تجاری از طریق دو سامانه اینترنتی امکان پذیر می باشد. در قسمت قبل، مراحل استعلام علائم تجاری از سایت مرکز مالکیت معنوی را توضیح دادیم. اکنون ضمن راهنمای تصویری زیر، مراحل استعلام علائم تجاری از سایت روزنامه رسمی rrk.ir را توضیح خواهیم داد:

1- اولین مرحله، وارد کردن آدرس سایت روزنامه رسمی یعنی rrk.ir در مرورگر دستگاه شما می باشد. پس از این کار و جست وجو این آدرس، صفحه اصلی سایت روزنامه رسمی، مطابق تصویر زیر به شما نشان داده می شود:

 

استعلام علائم تجاری

 

2- در منوی سمت راست، بر روی گزینه آگهی های قانونی کلیک نمایید.

 

استعلام علائم تجاری قبل از ثبت به چه صورت است؟

 

3- همانطور که ملاحظه می نمایید، در قسمت ( جست و جو در آگهی های قانونی ) قرار دارید. برای ، جستجو و استعلام علامت تجاری مورد نظر خود، ابتدا نام علامت تجاری ای که قصد ثبت آن را دارید، در کادر ( نام شرکت ) وارد نمایید. 

 

نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری

 

اکنون لازم است تا دو مرتبه عملیات جست وجو و استعلام علائم تجاری را انجام دهید. یک مرتبه با انتخاب گزینه ( ثبت علامت ) از منوی ( نوع آگهی ) و سپس کلیک کردن دکمه جست و جو. مرتبه بعد، انتخاب گزینه ( تقاضای ثبت علامت ) از منوی ( نوع آگهی ) و مجددا کلیک کردن دکمه جست و جو.

علت جست و جوی مجدد از طریق گزینه ( تقاضای ثبت علامت )، آن است که چنانچه درخواست ثبت علامت تجاری مورد نظر شما توسط شخص دیگری ارائه شده ولی هنوز به ثبت نرسیده باشد، در قسمت ( تقاضای ثبت علامت )، قابل مشاهده خواهد بود، در حالی که به دلیل عدم اتمام عملیات ثبت، در قسمت ( ثبت علامت ) قابل مشاهده نمی باشد.

هزینه و مدت زمان جست و جو و استعلام علائم تجاری

یکی از مهم ترین موارد چالش برانگیزی که ممکن است باعث شود تا برخی از افراد به سراغ یادگیری نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری نروند، آن است که نمی دانند دقیقا برای گذراندن مراحل استعلام باید چقدر منتظر باشند و چه مدت طول می کشد تا استعلام علامت تجاری انجام شود. در بعضی مواقع نیز ممکن است برخی فکر کنند که برای استعلام علامت تجاری باید هزینه زیادی را پرداخت کنند. 

اما واقعیت آن است که با اطلاع یافتن از جزییات نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری، شما متوجه این موضوع می شوید که استعلام گرفتن از سامانه مالکیت فکری یا سایت روزنامه رسمی، دارای هیچ هزینه ای نمی باشد و کاملا رایگان است و عموم مردم می توانند از این امکان حقوقی که برایشان بوجود آمده است، استفاده کنند. 

همچنین، این فرآیند حقوقی در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می گیرد و بنابراین هر زمان که افراد بخواهند می توانند به راحتی به سایت های گفته شده مراجعه نمایند واقدام به جست وجو و استعلام علائم تجاری نمایند.

در ادامه بخوانید: استعلام برند

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه جستجو و استعلام علائم تجاری در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه جست و جو و استعلام علائم تجاری پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- دلایل لزوم جست و جو و استعلام علائم تجاری پیش از ثبت آن چیست؟

جستجو و استعلام علائم تجاری قبل از هرگونه اقدام برای ثبت برند این امکان را به افراد می دهد تا بتوانند از وجود یا عدم وجود علائم تجاری مشابه علامت تجاری مورد نظر خود مطلع شوند که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

2- سایت جست و جو و استعلام علائم تجاری کدام سایت است؟

جست و جو و استعلام علائم تجاری از طریق دو سایت مرکز مالکیت معنوی و روزنامه رسمی امکان پذیر می باشد و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.

3- علامت تجاری چیست؟

علامت تجاری، نشانی است شامل، تصویر، حرف، عدد و... که متمایز کننده یک کالا یا خدمت از نمونه های مشابه می باشد و در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

منبع : نحوه استعلام علائم تجاری

خرید بیمه خدمت سربازی

۱,۴۵۷ بازديد

کاربران بیمه تامین اجتماعی برای محاسبه مبلغ پرداختی حق بیمه دوران سربازی و خرید سابقه بیمه آن ابتدا می بایست در سایتeservices.tamin.ir  ثبت نام و با استفاده از خدمات غیر حضوری این سازمان مبلغ پرداختی برای خرید بیمه دوران سربازی شان را به صورت آنلاین پرداخت نمایند. همچنین افراد با داشتن شرایط مورد نیاز داشتن سابقه بیمه قبل از آغاز خدمت سربازی و به پایان رسیدن خدمت وظیفه پیش از تاریخ هفتم مرداد ماه سال ۱۳۸۵ و در صورت بیمه پرداز سازمان تأمین اجتماعی بودن پس از پایان خدمت می توانند سوابق بیمه دوران سربازی شان را به صورت رایگان دریافت نمایند.

برای مشاوره محاسبه و خرید بیمه دوران خدمت وظیفه 

با توجه به اینکه در کشور ما مردان در صورت عدم برخورداری از شرایط معافیت ، به مدت حداکثر دو سال موظف به گذراندن دوره سربازی یا نظام وظیفه هستند. در طول این مدت سربازی دغدغه بسیاری از مشمولان داشتن بیمه است. این بیمه می تواند شامل بیمه خدمات درمانی و یا بیمه سوابق کاری باشد چرا که مشمولان در این مدت قادر به کار همزمان در سایر ارگان ها نبوده و بنابراین خدمات بیمه ای ندارند.

در همین راستا برای مشمولان دو راهکار ارائه شده است. راهکار اول در ارتباط با خدمات درمانی می باشد که با توجه به تعهد بیمه نیرو های مسلح در بازه زمانی خدمت سربازی به سربازان دفترچه بیمه داده می شود اما در قبال بیمه سوابق کاری تکلیف سربازان چیست و آیا این دوره جزو سوابق کاری آن ها محسوب می شود تا در دوران بازنشستگی بتوانند از مزایای آن استفاده نمایند.

افرادی که می خواهند از راحت ترین راه ممکن بیمه سربازی را خریداری و به سوابق کاری شان اضافه نمایند. بدون مراجعه حضوری می توانند این امر را عملی کنند. در ادامه مطلب راهنمایی لازم برای محاسبه و نحوه خرید بیمه سربازی صورت گرفته است.

 



میزان نرخ و محاسبه میزان پراختی برای خرید بیمه سربازی

طبق بررسی های صورت گرفته از سوی سازمان تامین اجتماعی نرخ پرداختی بیمه تامین اجتماعی برابر است با 30 درصد که این نرخ با تسهیلات در نظر گرفته شده است. پرداخت این نرخ برای متقاضیان 7 درصد است که بابت خرید بیمه سربازیشان می بایست پرداخت نمایند و 23 درصد آن را هم دولت موظف به پرداخت آن است. قبل از اقدام برای خرید بیمه دوره خدمت سربازی باید دقت داشت که امکان محاسبه مبلغ پرداختی برای خرید این دو سال بیمه تامین اجتماعی وجود دارد.

میزان حق بیمه مدت خدمت وظیفه به روش ذیل محاسبه می گردد:

هفت درصد از میانگین دو سال آخر کاری وی را قبل از تقاضا دادن محاسبه و نتیجه آن را ضرب در مدت زمان خدمت وظیفه شان می نمایند. مبلغ به دست آمده میزان پرداختی است که به دو صورت اقساط و کامل پرداخت آن را می توانند انجام دهند. کافی است برای پرداخت در سایت eservices.tamin.ir از قبل ثبت نام صورت گرفته باشد.

چنانچه افراد مبلغ محاسبه شده بابت خرید سربازی در موعد مقرر (به صورت یکجا نقدی و یا اقساطی)  را پرداخت نکنند، می بایست برای پرداخت در زمان های بعدی ، محاسبه مجدد برای آن را انجام دهند.

 

حتما بخوانید: ثبت نام سوابق بیمه

 

 

 

نحوه خرید بیمه دوران خدمت وظیفه

برای بهره مند شدن از محاسبه آنلاین حق بیمه سربازی و  پرداخت یکجا و یا اقساطی آنلاین آن می توان به روش ذیل عمل کرد:

 

افراد برای ورود به صفحه محاسبه خرید خدمت سربازی ابتدا باید در مرورگرهای اینترنتی آدرسaccount.tamin.ir  را جستجو کرده که با جستجوی صحیح صفحه زیر را مشاهده می نمایند.

 

خرید بیمه سربازی

 

 پس از ورود به سامانه دو کادر خالی را مشاهده می نمایند که نام کاربری یا همان کد ملی و گذرواژه سوابق بیمه را که هنگام ثبت نام در این سامانه برای صفحه کاربری انتخاب کرده اند را  وارد نموده و بر روی دکمه ورود کلیک نمایند.

 

کاربران در این مرحله صفحه کاربری تامین اجتماعی را مشاهده می نمایند.

 

مبلغ خرید بیمه سربازی

 

برای دسترسی به صفحه محاسبه خرید خدمت سربازی باید مطابق تصویر بالا از قسمت امور بیمه شدگان ،گزینه محاسبه خرید خدمت سربازی را انتخاب نمایند.

 

کاربران با انتخاب گزینه محاسبه خرید خدمت سربازی صفحه زیر برایشان نمایش داده می شود.

 

نحوه خرید بیمه سربازی

 

افراد در این صفحه نکاتی در رابطه با محاسبه حق بیمه مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه را می توانندمطالعه نمایند.

 

در این صفحه با مشاهده میزان مبلغ محاسبه شده بر اساس اطلاعات، کاربران بیمه تامین اجتماعی می توانند به راحتی حق بیمه سربازی را محاسبه کنند.

 

خرید بیمه سربازی

 

کاربران پس از مشاهده میزان مبلغ برای پرداخت حق بیمه سربازی می توانند در قسمت بعدی آن را پرداخت نمایند.

 

در این قسمت افراد به دو صورت نقدی و یا اقساط می توانند حق بیمه خدمت وظیفه را پرداخت نمایند.

 

مبلغ خرید بیمه سربازی

 

کاربر پس از انتخاب نوع پرداخت با انتخاب دکمه پرداخت به صورت آنلاین حق بیمه سربازی را دریافت و به سابقه بازنشستگی اضافه می نماید.

 

بیشتر بخوانید: مشاهده سوابق بیمه با موبایل

 

دریافت رایگان سابقه بیمه سربازی

سازمان تامین اجتماعی برای کسانی که سه شرط اساسی ذیل را داشته باشند به صورت رایگان سابقه بیمه سربازی را به سوابق بازنشستگی تامین اجتماعی اضافه می نماید این شرایط عبارت است از:

1.افراد می بایست پیش از آغاز به خدمت سربازی سابقه بیمه پردازی در سازمان‌ تامین اجتماعی داشته باشند.

2.پیش از تاریخ هفتم مراد ماه سال ۱۳۸۵ خدمت وظیفه شان به پایان رسیده باشد.

3.پس از پایان خدمتشان نیز بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی باشند.

 

بر اساس ماده ۹۵ قانون تامین اجتماعی:

سه شرطی که بیان شده است برای دریافت رایگان سابقه بیمه خدمت سربازی الزامی هستند اگر هریک از این شروط نباشند امکان دریافت سابقه بیمه خدمت وظیفه رایگان برای فرد متقاضی امکان پذیر نمی باشد. 

 

خرید سابقه دوران خدمت وظیفه برای رزمندگان

 

کسانی که مدت زمان خدمت وظیفه شان در جبهه سپری شده است به راحتی می توانند مشابه افرادی که مدت زمان سربازی خود را در جبهه نبوده اند برای خرید بیمه سربازی شان اقدام نمایند.

سازمان تامین اجتماعی نیز بیان کرده است علاوه بر خدمت سربازی می‌توانند بازه زمانی حضورشان در جبهه را خریداری نمایند. متقاضیان برای خرید دوران حضور در جبهه می توانند با داشتن شرایط خرید بیمه سربازی همانند افراد عادی که برای خرید بیمه سربازی اقدام و پرداخت حق بیمه دوران سربازی را انجام داده اند مدت زمان حضور در جبهه را به سوابق بیمه تامین اجتماعی خود اضافه نمایند.

 

در ادامه بخوانید: سایت tamin.ir

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️آیا دریافت سوابق بیمه دوران سربازی به صورت رایگان امکان پذیر می باشد؟

✔️بله، سازمان تامین اجتماعی بیان کرده است افراد می توانند سوابق بیمه دوران سربازی شان را به صورت رایگان دریافت نمایند که در متن مقاله به نحوه دریافت آن پرداخت شده است.

2- ✔️میزان نرخ پرداختی بیمه دوران سربازی برای هر فرد به چه میزان است؟  

✔️میزان نرخ پرداخت حق بیمه 30 درصد است که برای فرد بیمه شده 7 درصد و 23 درصد آن را دولت می بایست پرداخت نماید که در مقاله نحوه پرداخت آن آورده شده است.

3- ✔️آیا برای خرید بیمه دوران سربازی را می توان به صورت غیر حضوری اقدام نمود؟

✔️بله ، می توان با استفاده از خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی اقدام به خرید بیمه دوران سربازی نمود که در متن مقاله برای عملی نمودن این امر راهنمایی لازم صورت گرفته است.

منبع : خرید بیمه خدمت سربازی

پیوستن ایران به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین المللی علائم تجاری

۱,۳۹۹ بازديد

ایران به عنوان اولین کشور آسیایی به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین‌المللی علائم تجاری ملحق شد که به گفته رئیس سازمان ثبت اسناد کشور «با این اقدام عملاً امکان دسترسی الکترونیکی به این سرویس برای تمامی متقاضیان ایرانی ثبت بین المللی علائم تجاری در دنیا و نیز متقاضیان فارسی زبان سایر کشورها فراهم شده است».

ذبیح‌الله خدائیان در مراسم افتتاح رسمی سرویس تسلیم الکترونیک اظهارنامه ثبت بین‌المللی علائم تجاری در ایران با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران درسایه تلاش‌ها و همکاری‌های مشترک مدیران و کارشناسان سازمان جهانی مالکیت معنوی و مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت، به عنوان اولین کشور در آسیا و خاورمیانه و دوازدهمین کشور در دنیا به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین المللی علائم تجاری (مادرید) ملحق شده است گفت: با این اقدام عملاً امکان دسترسی الکترونیکی به این سرویس برای تمامی متقاضیان ایرانی ثبت بین المللی علائم تجاری در دنیا و نیز متقاضیان فارسی زبان سایر کشورها فراهم شده است.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت از حقوق مالکیت‌های معنوی به عنوان یکی از اساسی‌ترین مسائل زیربنایی سیاست‌های نوین اقتصادی و ابزاری مهم برای رونق تجاری به ویژه در کسب و کارهای دانش بنیان واستارتآپ‌ها افزود: اینگونه مالکیت‌ها از جمله با ارزش‌ترین دارایی‌ها محسوب می‌شود و بر این اساس، علاوه بر اهتمام نسبت به روزآمد نمودن قوانین و مقررات داخلی، الحاق به کنوانسیون‌های بین المللی ثبت و حمایت از مالکیت صنعتی و ارتقا آگاهی‌های عمومی و خصوصی از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سال‌های اخیر، در دوره جدید مدیریت قوه قضائیه نیز، توسعه خدمات الکترونیکی، استفاده از فناوری‌های نوین، هوشمندسازی سامانه‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در جستجوی سوابق و تسهیل ارائه خدمات به فضای کسب و کار خاصه شرکت‌های دانش بنیان و استارتآپ‌ها در رئوس برنامه‌های تحولی قرار گرفته است.

 رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: راه‌اندازی این سرویس بین‌المللی در موازات و تکمیل خدمات الکترونیکی داخلی ثبت مالکیت‌های صنعتی از جمله استعلام برند که در سال‌های اخیر به طور کامل محقق و اجرایی گردیده و خوشبختانه توانسته است در شرایط سخت کرونایی از توقف ارائه خدمات به صاحبان کسب و کار جلوگیری و امکان بهره‌مندی از ظرفیت‌های دورکاری کارشناسان مربوط را فراهم آورد، گام بزرگی در جهت سهولت دسترسی عادلانه و منصفانه به نظام جهانی حمایت از مالکیت‌های معنوی خواهد بود.

رتبه چهارم ایران بعد از چین، امریکا و ژاپن در درخواست ثبت بین المللی علائم بر اساس طبقه‌بندی

دیوید مولس، مدیر ارشد بخش سیستم مادرید سازمان جهانی مالکیت معنوی در این مراسم با تقدیر از حمایت‌های رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشورمان و اقدامات صورت گرفته در مرکز مالکیت معنوی این سازمان در زمینه راه‌اندازی پروژه گفت: تجربه مثبت ما در همکاری با جمهوری اسلامی ایران و درخواست بالای ثبت بین‌المللی علامت تجاری در ایران که سالانه بیش از 400 هزار اظهارنامه ثبت بین المللی علامت تجاری از این کشور فایل می‌شود، ما را در اجرای این پروژه تشویق کرد و نقطه شروع پروژه بود.

وی افزود: ایران رتبه چهارم جهان را بعد از چین، آمریکا و ژاپن در درخواست ثبت علائم بر اساس طبقه‌بندی را دارد که جایگاه بسیار مناسبی است.

مدیر ارشد بخش سیستم مادرید سازمان جهانی مالکیت معنوی ادامه داد: نظام مادرید برای کمک به متقاضیان ثبت علامت درخارج از کشور بسیار سیستم مناسبی است و جمهوری اسلامی ایران از سال 2003 به عضویت نظام مادرید درآمده و از آن موقع بعضی از شرکت‌های بزرگ ایرانی از این سیستم برای ثبت بین‌المللی علامت تجاری خود استفاده کرده‌اند.

وی افزود: استفاده از این سیستم هم‌چنین موجب شده تا شرکت‌های بین‌المللی بتوانند به بازار ایران وارد شوند و البته ایران در آینده نیز به علت افزایش تعداد کشورهای عضو، بیشتر از مزایای این سیستم بهره‌مند خواهد شد.

مالس اظهار کرد: نظام ثبت الکترونیک مادرید یک سیستم کامل است تا اظهارنامه‌های بین‌المللی علائم تجاری بدون نیاز به مراجعه یا استخدام وکیل و با حداقل اشتباهات و به صورت دقیق‌تر به ثبت برسد.

امکان ارائه خدمات به زبان فارسی در سیستم مادرید فراهم شده است

محمد حسن کیانی رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در این مراسم با اعلام اینکه امکان ارائه خدمات به زبان فارسی در سیستم مادرید فراهم شده است گفت:  سامانه e-filing مادرید فرصت مناسبی را در اختیار مالکان ایرانی علائم تجاری و فارسی زبانان در سراسر دنیا قرار می‌دهد تا با صرف کمترین هزینه و زمان و با بالاترین دقت نسبت به تسلیم اظهارنامه‌های خود اقدام کنند.

وی افزود: امکان بازیابی اطلاعات ثبت اولیه علامت تجاری ازطریق پایگاه داده داخلی کشور مربوط وایپو بر اساس شماره اظهارنامه یا شماره ثبت علامت و البته بدون نیاز به ورود مجدد تمامی اطلاعات؛ یکپارچگی و نظم در آرشیو مستندات مربوط و امکان انجام مکاتبه الکترونیک با وایپو در خصوص اخطارهای رفع نقص و در نتیجه سرعت بخشیدن به فرایند رسیدگی، از جمله ویژگی های مهم این سرویس است که برای متقاضیان و کارشناسان بخش مادرید حائز اهمیت است.

کیانی در پایان گفت: کاربران فارسی زبان سراسر دنیا می‌توانند به سهولت نسبت به انتخاب فهرست کالاها و خدمات خود به زبان فارسی اقدام کنند.

منبع: پیوستن ایران به سرویس ثبت الکترونیکی اظهارنامه بین المللی علائم تجاری

در ادامه بخوانید: ثبت اختراع در ایران

تصویب حداقل عوارض ورودی خودروهای سواری به میزان 86 درصد ارزش گمرکی

۱,۳۹۷ بازديد

مجلس مقرر کرد تا حقوق ورودی خودروی سواری که در مهلت قانونی ثبت سفارش شده و مراحل قانونی آن طی شده باشد، حداقل به میزان ۸۶ درصد ارزش گمرکی آنها باشد.

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه 24 اسفند مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه 1400 برخی موارد را اصلاح کردند. 

نمایندگان مردم در مجلس با اصلاحات بند الحاقی 23 این تبصره بدین شرح موافقت کردند؛  

دولت مکلف است نسبت به فروش اموال منقول و غیرمنقول در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به استثنای اموال در اختیار ولی فقیه؛ به مبلغ چهار هزار و چهارصد میلیارد (4.400.000.000.000) ریال اقدام و درآمد حاصل را پس از گردش خزانه به ردیف 108200 جدول شماره (7) بابت غذا و پوشاک زندانیان واریز کند.

همچنین در ادامه نمایندگان به بررسی بند الحاقی 24 این تبصره پرداخته و آن را بدین شرح اصلاح کردند؛

به منظور تأمین قیر مورد نیاز کشور در سال 1400، درآمد حاصل از صادرات قیر مشمول مالیات می‌گردد.

در ادامه بررسی اصلاحات اعاده شده از شورای نگهبان، وکلای مردم تبصره 7 را مورد رسیدگی قرار داده و آن را بدین شرح اصلاح کردند.

براساس این اصلاح، بند الحاقی 1 تبصره 7 بدین شرح تغییر یافت؛

 حقوق ورودی خودروی سواری که در مهلت قانونی ثبت سفارش شده و مراحل قانونی آن طی شده باشد، حداقل به میزان هشتاد و شش درصد(86%) ارزش گمرکی آن تعیین می شود.

منبع: تصویب حداقل عوارض ورودی خودروهای سواری به میزان 86 درصد ارزش گمرکی

در ادامه بخوانید: استعلام پلاک فعال خودرو با کد ملی

سامانه سماس samas.moi.ir

۱,۴۲۲ بازديد

سامانه سماس samas.moi.ir ، با توجه به نیازهای مردم و برنامه ریزی دولت برای اعطای تسهیلات سوختی و بهینه مصرف کردن مصرف سوخت راه اندازی شده است. استعلام سهمیه و اعتبار سوخت در سامانه سماس از طریق گزینه استعلام اعتبار سوخت در صفحه اصلی سایت samas.moi.ir و با استفاده از کد ملی امکان پذیر می باشد.

 

 

چندین سال است که رانندگان تاکسی و سرویس های مدارس و.... برای استفاده از تسهیلات دولتی مربوط به سوخت گیری خودروهای خود دچار مشکل هستند و به همین دلیل نیز در ابتدا سامانه سماس به طور کاملا آزمایشی راه اندازی شد و با توجه به موفقیت آمیز بودن نتایج حاصل از راه اندازی آن، این سامانه به صورت کاملا رسمی راه اندازی گردید.

سامانه سماس samas.moi.ir سامانه ای ملی به حساب می آید که از تاریخ 26 بهمن فعال شده است و توسط وزارت کشور به وجود آمده است. این سامانه، خدمات متعددی را به کاربران خود ارائه نموده که استعلام سهمیه و اعتبار سوخت، مهم ترین آن ها می باشد. اشخاص به راحتی می توانند از طریق سامانه سماس از نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین اطلاع پیدا کنند. سوخت گیری در سامانه سماس بسیار راحت است و فعالان حمل و نقل اینترنتی می توانند با یادگیری مراحل اینترنتی چگونگی استفاده از این سامانه به راحتی برای استفاده از تسهیلات دولتی مربوط به سهمیه سوخت و بنزین دولتی اقدام نمایند. 

با توجه به آنچه در مورد اهمیت سامانه سماس گفته شد، در این مقاله به تشریح کامل سامانه سماس samas.moi.ir می پردازیم؛ به این ترتیب که ابتدا این سامانه را معرفی نموده، سپس در مورد نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین و راهنمای سوختگیری در سامانه سماس توضیح داده و در پایان، به سوالات متداول سامانه سماس samas.moi.ir پاسخ خواهیم داد.



سامانه سماس samas.moi.ir چیست؟

سامانه سماس samas.moi.ir، با توجه به نیازهای مردم و برنامه ریزی دولت برای اعطای تسهیلات سوختی و بهینه مصرف کردن مصرف سوخت راه اندازی شده است. از آنجا که در عصر تکنولوژی و ارتباطات زندگی می کنیم، دیگر نباید انتظار داشت که همانند گذشته، سوخت گیری خودروها و اطلاعات حاصل از آن به صورت حضوری انجام شود و مردم مجبور باشند برای استفاده از تسهیلات دولتی سوختی، مسیر طولانی را بپیمایند، روندی که موجب تجمعات غیر ضروری شده و قطعا با سیاست فاصله گذاری اجتماعی و شرایط کنونی جامعه در تعارض می باشد.

به همین دلیل، با راه اندازی سامانه سماس، تمامی افرادی که در حوزه های اینترنتی حمل و نقل فعال هستند، می توانند برای سوخت گیری در سامانه سماس اقدام نمایند و در چنین مواردی فرقی ندارد که وسیله حمل و نقل، موتور باشد یا تاکسی و یا سرویس مدرسه، همه این موارد باید برای ثبت نام در این سامانه اقدام نمایند.

به این ترتیب، تمامی رانندگان فعال در حوزه اینترنتی، مانند رانندگان اسنپ، تپسی و.... می توانند مطابق دستورالعمل های نحوه ورود و ثبت نام در سایت سماس samas.moi.ir، به راحتی تمامی اطلاعات نظارتی مربوط به وسیله حمل و نقل و خود راننده را بارگذاری کنند. پس از آنکه رانندگان به این سامانه وارد شوند و در آن ثبت نام کنند، می توانند علاوه بر استفاده از مزایا و تسهیلات دولتی مربوط به سوخت، اعتبار کارت سوخت خود را نیز به صورت آنلاین مشاهده نمایند.

بر اساس قوانین موجود، صاحبان برخی وسایل نقلیه یعنی وسایل نقلیه مسافری ، باری ، ماشین آلات راه سازی و صنعتی مشمول مالیات بر درآمد خودرو می باشند. از آنجا که نخستین تکلیف مشمولین مالیات، ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی می باشد، چناچه خودرو شما نیز مشول مالیات بر خودرو بوده، پیشنهاد می شود که مقاله زیر را نیز مطالعه نمایید.

حتما بخوانید: ثبت نام اظهارنامه مالیاتی خودرو

 

 

 

نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین در سامانه سماس samas.moi.ir

یکی از سوالات بسیار مهمی که در رابطه با سامانه سماس samas.moi.ir ممکن است برای افراد به وجود آید آن است که نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین در سامانه سماس samas.moi.ir چگونه است و از چه طریقی می توان از اعتبار سوخت آگاهی پیدا کرد؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه مطلب، به راهنمای تصویری دقت نمایید تا به طور کامل با نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین در سامانه سماس samas.moi.ir، آشنا شوید.

1. برای ورود به سایت سهمیه سوخت بنزین، عبارت ( سامانه سماس ) یا آدرس سایت به نشانی samas.moi.ir را در مرورگر دستگاه خود جست و جو کرده تا وارد صفحه اصلی سایت سماس بشوید. اکنون همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید، دو گزینه در مقابل شما قرار دارد.بر روی گزینه ( استعلام اعتبار سوخت ) کلیک نمایید.

 

سامانه سماس samas.moi.ir

 

2. در مرحله دوم شما باید کد ملی خودتان را دقیقا همانطور که در عکس نشان داده شده است در مستطیل خالی که مشاهده می کنید وارد نموده و کد امنیتی را نیز کاملا با دقت وارد کرده و سپس دکمه استعلام را که به رنگ آبی نمایش داده می شود را کلیک نمایید  تا فرایند استعلام گیری سریعا آغاز شود.

 

ورود به سایت سهمیه سوخت بنزین

 

3. در مرحله ی بعدی همانطور که در تصویر میبینید، 5 خدمت سامانه به شما نمایش داده می شود که شما می توانید از طریق آنها از امکانات سامانه سماس samas.moi.ir، استفاده نمایید.

 

سامانه سماس

 

4. یکی از گزینه های موجود در میان امکانات سامانه سماس، تاریخچه واریز اعتبار است. این تاریخچه به شما این امکان را می دهد تا اطلاعات لازم را در مورد استعلام اعتبار سوخت بنزین به دست آورید. گزینه مانده اعتبار سوخت نیز ، اعتبار سوخت شما را در حال حاضر نشان می دهد و شما با استفاده از اطلاعات این گزینه می توانید از مانده اعتبار سوختی خود آگاه شوید. 

بیشتر بخوانید: استعلام پلاک فعال خودرو با کد ملی

 

راهنمای سوختگیری در سامانه سماس samas.moi.ir

موضوع بسیار مهمی که در رابطه با سامانه سماس samas.moi.ir وجود دارد ان است که شما باید با راهنمای سوختگیری به طور کامل آشنا شوید تا بتوانید به راحتی و بدون اتلاف وقت از امکانات این سامانه استفاده کنید. یکی از سوالات و چالش های اساسی که برای بسیاری از مردم ممکن است بوجود آید آن است که چگونه می توان در سامانه سماس مراحل سوخت گیری را به انجام رساند؟ در پاسخ به این سوال می توان به مراحل زیر اشاره کرد:

1- ابتدا اقدام به سوخت گیری نمایید. تفاوتی ندارد که از کارت سوخت خود استفاده می کنید یا کارت سوخت جایگاه.

2- به منظور پرداخت هزینه سوخت، کارت خود را در قسمت مربوطه بکشید

3- گزینه پرداخت اعتباری را انتخاب کنید.

4- هنگامی که مبلغ پرداخت را بر روی صفحه مشاهده نمودید، رمز اعتبار خود را که همان چهار رقم آخر کد ملی می باشد، وارد نمایید.

5- پس از انجام فرآیند پرداخت، رسیدی به شما داده می شود که عبارت عملیات موفق بر روی آن درج شده است.

 پس از آنکه وارد سامانه سماس samas.moi.ir شدید، برای مشاهده مانده اعتبار سوخت همانطور که در توضیحات قبل اشاره کردیم، گزینه مشاهده مانده اعتبار سوخت را انتخاب نمایید تا بتوانید قبل از سوخت گیری اطلاعات لازم را در مورد باقی مانده اعتبار سوختی خود داشته باشید. توجه کنید که برای مشاهده مانده اعتبار سوخت باید رمز کارت سوخت خود را وارد نمایید. در حالت کلی رمز کارت سوخت اصولا 4 رقم آخر کد ملی صاحبان کارت سوخت میباشد.

 

سوالات متداول سامانه سماس samas.moi.ir

1- نحوه محاسبه کردن اعتبار واریزی در سامانه سماس samas.moi.ir چگونه است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که بر اساس یک قاعده کلی برای خودرو های فعال در تاکسی های اینترنتی برای خودروهای بنزینی به ازای هر 100 کیلومتر پیمایش 75.8 لیتر تا سقف 300 لیتر و برای خودرو های دوگانه سوز به ازای 100 کیلومتر پیمایش 25.5 لیتر تا سقف 180 لیتر است.

2. برای استفاده از اعتبار واریز شده صاحب کارت با کدام کارت بانکی میتواند اقدام کند؟
 در چنین مواقعی صاحب کارت این اختیار را دارد تا پس از واریز اعتبار سوخت، برای استفاده از اعتبار با تمام کارت های بانکی متعلق به کد ملی در جایگاه سوخت استفاده نماید.

3.اگر با پیغام خطا کارت نامعتبر یا رمز نامعتبر در جایگاه سوخت مواجه شویم باید چه کار کنیم؟
در چنین شرایطی توصیه می گردد که از کارت های بانکی دیگری که متعلق به کد ملی صاحب کارت است استفاده شود تا مشکل حل شود.

4. اگر تراکنش ناموفق اعتبار سوخت اتفاق بیفتد و اعتبار نیز از حساب افراد کم شود، باید چگونه مشکل را پیگیری کرد؟

در مواردی که تراکنش ناموفق اعتبار اتفاق افتاده و حتی اعتبار نیز از حساب افراد کم می شود، حداکثر پس از گذشت 72 ساعت میزان اعتبار کسر شده مجددا به حساب کد ملی فرد بازگردانده می شود. در چنین شرایطی معمولا به افراد توصیه می گردد که برای پیگیری مشکل آگاهی از جزئیات آن با با مجموعه به پرداخت به شماره 27312731 تماس بگیرند.

5. پیگیری های مربوط به واریز نشدن اعتبار سوخت باید از طریق چه مرجعی انجام شود؟
به عنوان یک قاعده کلی می توان گفت که پیگیری واریز نشدن اعتبار سوخت باید از مجموعه محل فعالیت صاحب وسیله نقلیه اینترنتی انجام شود. 

در ادامه بخوانید: سامانه خدمات دولت به مردم

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه سماس samas.moi.ir در کانال تلگرام آیین دادرسی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سامانه سماس samas.moi.ir پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- سامانه سماس samas.moi.ir چه نوع سامانه ای است؟

سامانه سماس samas.moi.ir برای اعطای تسهیلات سوختی و بهینه مصرف کردن مصرف سوخت راه اندازی شده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

2- نحوه استعلام اعتبار سوخت بنزین در سامانه سماس به چه صورت می باشد؟

استعلام اعتبار سوخت بنزین در سامانه سماس از طریق گزینه استعلام اعتبار سوخت در صفحه اصلی سایت امکان پذیر بوده و برای اطلاع از جزییات متن مقاله رامطالعه نمایید.

3- نحوه محاسبه کردن اعتبار واریزی در سامانه سماس samas.moi.ir چگونه است؟

برای خودروهای بنزینی به ازای هر 100 کیلومتر پیمایش 75.8 لیتر تا سقف 300 لیتر و برای خودرو های دوگانه سوز به ازای 100 کیلومتر پیمایش 25.5 لیتر تا سقف 180 لیتر بوده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

منبع : سامانه سماس samas.moi.ir